Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
"iPad Air Plus" [link] Vajon mennyibe fog kerülni?
-
legiaap
nagyúr
válasz
bongeszo #4002 üzenetére
Még egy kérdés és abba hagyom a billentyűzetes témát. Szóval átváltom a virtuálisat magyarra és akkor a logiteché is az lesz. Viszont a virtuálison nem látszódnak az ékezetes karakterek. Akkor azokat hova teszi?
Kár hogy erről nincs sehol sem egy videó vagy leírás a neten. Már mindent megnéztem.bok92: Remélem nem lesz ekkora batár, mert ez már nem tablet kategória. Max. 11-et még elviselnék, de amúgy a mostani Air fizikai mérete tökéletes nekem. Az lenne a legjobb ha a fizikai méret maradna de a kijelző nőne vagy ha nem is maradna akkor nagy nagyon kicsit nőne meg.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bongeszo
aktív tag
válasz
legiaap #4005 üzenetére
Ott lesznek ahol a normális qwertz billentüzeten is vannak. Az ios jól fel van készítve a billentyüzetre, pl a virtuális billentyüzet képe teljesen eltünik, tehát nem kavar be amikor használod a bt-st.
Én amúgy egy gyári Apple, német kiosztású bt-s billentüzetet használok és tökéletesen müködik a magyar karakterekkel. -
ArrayOfLilly
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly #4008 üzenetére
Tuti beugrok valami APR-be trollkodni, hogy vajh' miként megy-é a japán input
De amúgy tényleg kíváncsi lettem, PC-n használom rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mrkorooo
aktív tag
Lehet torrentezni ipadon ? Ha igen a letöltött filmet meg tudom nyitni a Dragon Playerrel?
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly #4008 üzenetére
Esküszöm, hogy nem találom, volt egy Logitech-es link, ahol egy bill. kombinációt kellett benyomni és azután jó lett minden eszközön és teljesen magyar kiosztással rendelkezett utána a bill.
Annó ezt néztem, de valamiért törölték innen...
-
Alex91
félisten
Aki halozatos medialejatszot keres ingyen, annak ajanlom, hogy nezze meg a BUZZ Player-t!
Ez viszi a feliratot is...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
LLam
senior tag
frisített valamelyik ipad2 tulaj a 8.1.1-re? tényleg megoldotta a sebesség gondokat?
Stay hungry!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Vasinger! #4011 üzenetére
Az megvan. Sőt, nekem megvan a táblázat is, ha kell valakinek. Tökéletes a magyar kiosztásom, minden a helyén van, csak mivel fizikailag nincsen helye a 0-nak és az í-nek, ezért azokat simám nem érem el. Azokhoz kéne valami billentyűkombináció.
Én végigpróbáltam cmd+minden bill., opt+minden bill., cmd+opt+minden bill, ezeket fn mellett, és nem láttam. De lehet, hogy csak én vagyok a béna.
http://www.arrayoflilly.com
-
Wlac
Ármester
válasz
ArrayOfLilly #4016 üzenetére
A shortcutok működnek ilyenkor is? Ha igen, mi lenne, ha beállítanád, hogy például az "ii" í legyen? a kérszeri o pedig 0?
"Locking the vault door now. Goodbye."
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Igen, ilyesmin én is gondolkodtam, de én keyboard mappingben gondolkodtam, arra nem találtam módot.
Az ötleted zseniális, azt kipróbálom, mondjuk nem oo-ra, mert azt angolul hasznàlja az ember, de majd valami hasolnót kitalálok. :-)
Köszi az ötletet, beszámolok a végeredményről.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
univerzita #4012 üzenetére
És az mi?
Nekem ez nem segített[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ipad vasarlasan gondolkozom bar nem tudom iphone melle van e ertelme venni. Igazabol laptop helyett kene. Az lenne a kerdesem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakoztatni hozza? Koszi
-
Ragnar95
nagyúr
Laptopot csak a legritkább esetben lehet kiváltani vele, mivel tartalomfogyasztásra jó elsősorban a tablet.
Pendrive-ot JB nélkül sehogy sem tudsz rákötni, JB-el is macerás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
válasz
univerzita #4024 üzenetére
Ez érdekes! Nem találom az árát, lehet hogy még nincs is ára?
-
Ragnar95
nagyúr
Lehet, de JB kell hozzá, ráadásul csak a FAT32 és HFS+ fájlrendszerek támogatottak és főleg a lightning csati megjelenése óta a legtöbb pendrive túl sokat fogyaszt a lightning csati áramleadásához képest, így nem is lehet használni a CameraConnectionKittel sem.
univerzita: ez mondjuk nem igaz, JB után bármilyen fájlt meg lehet nyitni, JB nélkül meg a pendrive-ot úgysem ismeri fel.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tepenzed
őstag
egy új ipad air 2-t érdemes jailbreakelni vagy hagyjam a fenébe? engem mondjuk az mkv lejátszás érdekelne, az hogy torrentről leszedhetek programokat viszont abszolút nem
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
tepenzed #4031 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy elegek-e a gyári iOS által nyújtott lehetőségek vagy többre vágysz és vállalsz bizonyos kompromisszumokat a JB miatt.
mkv lejátszásához nem kell JB, millió program le tudja játszani az mkv-kat, pl az nPlayer is, ami a legjobb videólejátszó jelenleg az AppStore-ban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #4019 üzenetére
A shortcut működik, de csak akkor, ha szókezdő pozícióban van és vagy várni kell utána vagy space és visszatörlés. Szóval korántsem tökéletes megoldás. :-(
-
Wlac
Ármester
Korábban nekem ezt a két eszközt ajánlották: LaCie Fuel és Kingston MobileLite Wireless G2.
A Lacie Fuel tetszett igazán, de mivel OSX-et követelt meg, és látszólag nem megy a Windows-zal, nekem kiesett. A Kingston nem fogott meg, és most lusta vagyok végigolvasni a cikket, hogy rájöjjek, hogy miért nem jött be.
Egyébként tartalomfogyasztásra bárkinek nyugodt szívvel ajánlom az iPadeket, de ha fájlkezeléssel, és külső perifériákkal is szeretne szórakozni, akkor semmiképpen sem. Lehet a linkelt cuccokhoz hasonló eszközökkel szórakozni, vagy JB-vel máshogy, de szerintem túl macerás a dolog ahhoz, hogy megérje. Persze mindez csak a személyes véleményem.
"Locking the vault door now. Goodbye."
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nekem ilyen van: Sandisk Connect Media Drive, ez picike, de olcsó és bővíthető és nagyon kicsi helyet foglal el.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
univerzita #4038 üzenetére
Ahhoz, hogy direktbe pendrive-ot dugj rá, kell JB, a wifis megoldások másik körbe tartoznak...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95 #4044 üzenetére
www.leefco.com/ leef- ibridge vagy www.sandisk.com/products/ mobile/ixpand. Megjelölnéd nekem a gyártó oldalán hol írja hogy JB-vel müködi? App Store-ban olyan appok vannak amiket nem JB-kelt késülékekhez használunk. Megnéznéd eszt:SanDisk iXpand a Storban . De van más gyártó:istick.co. Ehez is van app a Store-ban
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!3 g modulos ipadal lehet sima telefon hivast inditani?
-
mrkorooo
aktív tag
Azt valaki megmondja nekem hogy mi van ha JB elem a cuccot ?garit vesztek stb
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
univerzita #4045 üzenetére
És ezek közül melyik is gyári megoldás?
Csak mert végig Camera Connection Kitről volt szó ezelőtt...
Amúgy az első termék meg sem jelent még, de ha a 2. meg is jelent, akkor is max a saját appján belül éred el a rárakott fájlokat, ergo nem teljesértékű külső háttértárként funkcionál...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Pencil 2 érintőceruza ! ERADETi TERMéK ! 1ÉV APPLE GARANCiA
- Eladó 6. generációs iPad mini (WiFi, 256 GB) + 2. generációs Apple Pencil + Apple Smart Folio tok
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- Mint az új - iPad Pro 11" 64GB, SIM-es - 2020 vásárlás, garancia, doboz, fekete
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs