-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szóval asszony visszaült az iskolapadba, persze nem hagyhattam ki az alkalmat, hogy kapjon iPad 2018-t. Eleinte úgy volt vele, minek, mi szükség volt rá, jó neki a teló is, ott a laptop, stb (az is elég nagy Xs max). Aztán szép lassan átszokott rá, beadandók, prezentációk, anyaggyűjtés a kanapéról készül. Nyomtatsd ki-> oldd meg/töltsd ki-> scanneld vissza-> küldd be emailben munkafolyamat annyi lett, hogy PDF letölt, Pagesben Pencillel kitölt->visszaküld. Megtalálta a helyét na'😂 32gb is elégnek bizonyult, nem videót vág.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
VD
őstag
Sziasztok,
Most terveztem venni egy 12,9-es iPad pro-t, de az üzletben konkrétan át akart beszélni az eladó srác a 10,5-ösre, mert az megbízhatóbb...
Konkrétumot nem mondott, csak ilyen kliséket puffogtatott, hogy több a meghibásodás, meg visszahozták, mert nem jött be nekik.
Lemaradtam valamiről, tényleg valami gáz van a nagyobb Pro-val, vagy csak emberünk volt túlbuzgó és valamiért 10,5-ös kellett volna eladnia? -
Serpiko
addikt
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21858 üzenetére
Nem hinném hogy amiatt lenne a dolog. Nálam bármilyen szolgáltatós nettel csinálja ezt néha. Még megosztott mobilnetről is.
-
ittakary
nagyúr
az valami nagyon gyenge, hozzá nem értő, nagyon kamuszagú magyarázkodás lehetett, szívesen végighallgattam volna szerintem volna neki jó pár eladatlan példánya és parázik, hogy be fognak ragadni
egyáltalán nem hibásabbak a 12.9-e, nyugodtan vegyél
viszont TÉNYLEG várjál vele 1-2 hónapot, mert elméletileg októberben mutatják be az újat, és utána biztos, hogy lejjebb megy az ára a jelenleg forgalomban lévőknek
-
Chereiose
addikt
Úgy néz ki, sikerül beszereznem egy 2017-es Ipad 9,7"-et. 2018-ast akartam, de ez sokkal olcsóbb és alig használt, úgy hogy netezgetésre elég ez nekem. Jól sejtem, hogy csak prociban gyengébb (A9 vs A10)? Meg az apple pencil támogatásban.
Másik kérdésem, hogy mindkettőben az első generációs touch ID van?
-
VD
őstag
Mindenkinek köszönóm a tanácsot! Elnapoltam a vásárlást, hátha tényleg jön új Pro. (Esetleg egy még nagyobb kijelzős )
-
.bTr
tag
Hali!
Vettem pár napja egy pro-t (használtan) és most nézem, hogy 12.1 iOS van rajta... sehol sem írja, hogy béta lenne, de neten rákeresve az.
Van valami menü ahol ez látható is konkrétan, hogy ez béta?
Illetve, hogyan tudok visszatérni a hivatalos verzióra?
Ugyanez a leírás működik iPad esetében is? [link]Egyáltalán van-e értelme visszatérni?
Sok a kérdés tudom... de 6 éve volt iOS utoljára a kezemben.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21867 üzenetére
Én több helyen is direkt próbáltam, de mas nettel se lett gyorsabb. Aztan ujrainditottam, jo lett. Egy ido utan megint lassu volt, de mar par napja gyorsan szed le mindent szerencsere.
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21872 üzenetére
A net sebességével nem volt baj soha, speedtest is rendesem mért es bongeszo meg a videok is mentek rendesen.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lehet nem ide való akkor bocsánat, de itt vannak a hozzáértők. Nos mennyiért lehet eladni egy iPad pro 10;5 való párszor használt RED fekete bőrtokot, és egy használt oem pencilt?
[link]
[link]
Nem élek álomvilágban, gyorsan el szeretném adni oket.Lehetöleg egyben.
Koszonom a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
Ipadon biztonságos a bankkártyás fizetés?van aki vásárolt már így?
-
xors
senior tag
Apróról ezek a több darabos bontatlan (EU dobozos) iPad -ek mennyire átverősek? Valainek van esetleg bármilyen tapasztalata?
-
TomWexX
addikt
Van 12.01es frissítés ami visszacseréli az emoji és az "?123" billentyűt a régi megszokott helyére!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
válasz Chereiose #21898 üzenetére
Akkor te még nem használtál normális ujjlenyomatos telefont. Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest