-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Alex91 #21900 üzenetére
Igen, ez be van kapcsolva. De az első lépés így is a kijelző felélesztése - vagy a power vagy a home gombbal. Utána jöhet a Touch ID feloldás. Ami ilyenkor, érzésre kb fél-egy másodperc.
De kikapcsolt kijelző mellett sehogy nem lehet csak érintéssel felébreszteni az iPad-et. Nyomni kell neki egyet előtteNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
mouzrr
őstag
Ma eszrevettem hogy ha toltes kozben jegyzetelek, neha egy egy pici ponton kihagy a Pencil es a toltonyilaa kozeleben "zigzagos" lesz a vonal, azaz ilyen hullámos. amint kihuztam elmultak ezek a dolgok. Mas is tapasztalta mar?
-
vegyszer
addikt
Előzmény
Sziasztok ismét.Valamiért nem akar ez menni. Az iTunes app fent van a PC-n. Kábellel ipad rajta, be is olvassa az adatait, látszik mi van rajta (egy szem mentett képernyőkép). Mindkét oldalon (iPad/PC-s iTunes) értelem szerűen ugyanaz a fiók van beléptetve. De csak nem sikerült egyetlen képet se átküldeni.
Se az iTunes appba a PC-s oldalon nem lelem, hogy hogyan lehetne képet másolni rá, se a Windows 95-tel beköszönt fogd és dobd módszer nem hoz eredményt sehol.
Mármint az iTunes appon, a Windows Sajátgépe alatt felsorakoztatott iPad eszköznél, vagy bármely olyan helyen, ahol az elmúlt 25 év informatikai ismereteim szerint egy kib@szott fájl másolásnak működnie kellene.Gyerekek, ez az iOS tényleg ennyire más világ?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
moleculez
veterán
válasz vegyszer #21909 üzenetére
Eléggé más világ. Van sokkal egyszerűbb módja, 3utools a neve, nem garantálom hogy iOS 5.1-gyel szóba áll. Az tényleg fogd és vidd. De ezt távolról nem hiszem, hogy meg lehet oldani.
Sokkal kevesebb fejfájás lenne egy digitális képkeret, amin lehetne updatelni a képeket egy helyi családtagnak. A kívánt munkafolyamat mai vasakkal/rendszerrel is necces, főleg így.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Alex91
félisten
válasz vegyszer #21909 üzenetére
Le van benne irva, hogyan kell manualisan szinkronizalni a kepeket... Megy a regi iPad-del is.
Az teny, hogy magamtol en se jottem ra, pedig mar evek ota hasznalok Apple cuccot... Ezek is egyre xarabbak, tulbonyolitanak mindent foloslegesen!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Ismerősöm kezembe nyomott egy ipad 4-et hogy sokszor újraindul nézzem meg. iTunes-al csináltam egy visszaállítást, csináltam frissítést de mindig megakadt 99%-ál. 3uToolst is probáltam itt láttam a végén activating baseband-nál áll meg 99% szintén.
Próbáltam másik gépen másik USB porton mindenhol ezt adja. Másik internetet is kipróbáltam, tűzfal vírusirtó kikapcsolva. Abba a fekete képernyős modba is próbáltam. Nem használt
Valakinek valami ötlet? (Jelenleg csak iTunes módba lép be a tablet) -
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni a következőben:
iOS-ra szeretnék applikációt (akár ingyenes, akár fizetős), ami mp3 fájlokat játszik le, és "egyszerű" a kezelőfelülete. Értem itt azt, hogy kényelmesen lehet visszatekerni, megállítani, elindítani a fájlokat (nem mini gombokkal van a kezelőfelület tele).
Angol tanulásra (hallott szövegértés, annak hangos ismétlése, stb.) szeretném használni, a számítógép előtt a windows media player tökéletes erre, de ha nem muszáj nem görnyednék mindig a gép előtt, mégiscsak kényelmesebb a tanulás kanapén, vagy az ágyról.
Köszönöm szépen az ajánlásokat előre!
Gergő -
bigsee
addikt
Nektek nem merül jobban a 12-essel? Az is gond lehet, hogy halódik az akksi, februárban lesz két éves, de már naponta kell töltenem, ha este 30%-al lerakom, reggelre 12-15 marad csak belőle... iPad Pro 9.7-
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
mazsiii92
aktív tag
Nekem telefonon beletelt pár hétbe mire vállalható lett az akkuidő IOS 12-vel.. nem tudok rá magyarázatot adni.
Aztán most lett egy céges iphoneom is IOS 12-vel, ott is az első pár nap nagyon merülős volt, aztán azóta az is beállt egy "vállalható" szintre.
Mintha idő kellene neki. De egyébként az iPhone XS-nél is olvastam gyorsan merülési dolgot, lehet 1-2 hard reset meg az idő helyreteszi.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
addikt
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
bendeguz76
aktív tag
Végre.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Mennyi lessz szerintetek az ára kb?
bendeguz_HUN
-
VD
őstag
válasz bendeguz76 #21935 üzenetére
Mostaniakból kiindulva Én 300e teszem a legolcsóbb (10,5-ös vagy 11-es a pletykák szerint) nyitó árát. Egy nagyobb 4G-s 256-os, meg szerintem 450e körül lesz. aztán remélem tévedek és sokkal olcsóbb lesz!
Ami biztos szívás lesz, az az új tokok meg az új pencil. szerintem ott is vastagon fog majd a ceruza...
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #21934 üzenetére
Szia!
Ma megvettem a 2018-at.Igazi fellendülés az Airhez képest!Kerdés mindenkihez: Hogyan csalom elő alulról a vezérlőt vagy hogy hívják? iOS12
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
SidCorky
őstag
válasz Szabikaa20 #21938 üzenetére
Jobb fentről kell lehúzni. A bal felső sarokból pedig az értesítéseket tudod előszedni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Serpiko
addikt
válasz Szabikaa20 #21940 üzenetére
Engem is zavart az óra de megszoktam idő kell hozzá. A fentről le húzós panel az nekem bejön nagyon kézre áll egy idő után.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Szabikaa20 #21942 üzenetére
Pár hét azt megszokod nekem legalábbis ennyi kellett hozzá. Türelem...
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Bagan
aktív tag
válasz Szabikaa20 #21938 üzenetére
Mi nem tetszett az Airben? Én pont ipad air 2 rol jottem 2017 es Air re es ugyan azt erzem amit te .
Soha tobbet tablagep, valahogy nem jött át. Eleinte jo volt,tetszett de aztan valahogy meguntam. -
Szabikaa20
őstag
Az,hogy iOS10 el már nem volt olyan fürge mint 7-el amivel kijött.Meg nem volt ujjlenyomat olvasó.Én nagyon sokat használom napi szinten.Nekem akkor mikor vettem Airt egy notebookot váltott le és azóta nagy a szerelem az ipadok iránt.Igaz akkor az volt az első almás készülékem!Először Pro-t (10,5”)akartam venni,de aztán úgy voltam vele,hogy nem fogok dupla árat fizetni egy kicsivel jobb ipadért.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
csabiks
senior tag
válasz Szabikaa20 #21946 üzenetére
dock beallitasai - legutobbi alkalmazasok vagy valami ilyesmi neven fut
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ipad mini2-őt érdemes frissiteni ios 10.3.3-ról a mostani ios 12-re? Vagy inkabb ne? Valaki frissitett igy? -
@matthew@
őstag
iPad Air-en használ valaki iOS12-t? Érdemes frissíteni vagy nagyon lassú lenne már tőle?
Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest