Új hozzászólás Aktív témák

• FabioeM

csendes tag

Sziasztok!

Már nem tudom, hány napot keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást a problémámra: időnként (van mikor 10, van mikor 30 percenként) borzasztóan belassul/elmegy a hálózatom/netem percekre.

Amiket tapasztaltam:
    Kollégiumban UTP kábelen keresztül neteztem, és amikor nekem belassult a netem, mindenki másnak hiba nélkül ment a nete.
    Itthon is ugyanez van, mindig belassul (és másik gépeken jó), csak itt wifin vagyok. Így nem gondolnám, hogy a LAN és a Wifi driverével egyszerre lenne gond, vagy a szolgáltatóval, routerrel, modemmel stb. Hálózati aktivitást sem látok, amikor lassú. (Erőforrás-figyelő, Win7)
    Nem csak az internet nem jön be, hanem még a router configját (192.168.1.1) sem tölti be, csak marha lassan.
    Vírus- és kémprogramirtás megtörtént.
    Nem telepítettem szerintem semmi különösebb programot.
    A windows azt jelzi, hogy van internet.

Egy másik probléma, hogy amikor megy a torrent, de egy darab torrent se aktív, akkor nincs net itthon. Azt olvastam, hogy a router NAT táblája telik be (ha jól emlékszem). Nem tudom, van-e összefüggés, de ha esetleg erre is tudtok megoldást, megköszönném. A TCPZ-t találtam anno a neten (mert régebben is volt ilyen időszak), de nem vált be, meg talán később vírust is jelzett rajta a gép.

Köszi előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák