- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom, hány napot keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást a problémámra: időnként (van mikor 10, van mikor 30 percenként) borzasztóan belassul/elmegy a hálózatom/netem percekre.
Amiket tapasztaltam:
Kollégiumban UTP kábelen keresztül neteztem, és amikor nekem belassult a netem, mindenki másnak hiba nélkül ment a nete.
Itthon is ugyanez van, mindig belassul (és másik gépeken jó), csak itt wifin vagyok. Így nem gondolnám, hogy a LAN és a Wifi driverével egyszerre lenne gond, vagy a szolgáltatóval, routerrel, modemmel stb. Hálózati aktivitást sem látok, amikor lassú. (Erőforrás-figyelő, Win7)
Nem csak az internet nem jön be, hanem még a router configját (192.168.1.1) sem tölti be, csak marha lassan.
Vírus- és kémprogramirtás megtörtént.
Nem telepítettem szerintem semmi különösebb programot.
A windows azt jelzi, hogy van internet.Egy másik probléma, hogy amikor megy a torrent, de egy darab torrent se aktív, akkor nincs net itthon. Azt olvastam, hogy a router NAT táblája telik be (ha jól emlékszem). Nem tudom, van-e összefüggés, de ha esetleg erre is tudtok megoldást, megköszönném. A TCPZ-t találtam anno a neten (mert régebben is volt ilyen időszak), de nem vált be, meg talán később vírust is jelzett rajta a gép.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest