- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
hi, ti mit csinaltok a millio apro cuccal? van csomó stock keycap, szettbol maradt keycapek, csomó brown switch, kis lubestation ilyenek, ezeket szerintetek ellehet passzolni vagy senkinek nem kéne?
(még a lubeot , par spare keycap, switch , eszkozok, switch padok megtartom hátha kell , de már sok a cucc)[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
hi, keresek valami nagyon király linear switchet. csak prelubed! és ha lehet aliexpress vagy eu shopból megkapható legyen
most hand lubed + filmed glorious panda-t hasznalok keychron q2 knob (sok moddal) + pudding keycap de valszeg valtok valami cheap alis SA-ra vagy random dyesubra (thooock)
ne legyen túl light a panda után meg nagyon smooth legyenkiszemeltek : aqua kings , ws morandi , esetleg gateron box ink black (box lehet jobb lenne h ne legyen wobbly), feker marble white -valami ilyesmi sound profilet keresek. (ez alin 70db 7-8k factory lubed.
(tudom minden preference meg bill függő leginkább de ne kelljen már berendelnem 500 különbözőt )sajnos érzem , hogy nem sikerült a hand lube túl jól és nagyon változó az eredmény így csak prelubed érdekel. (ugyanitt eladó lube station )
@bbpeter: én sima festőszalagot használtam, millioszor szetszedtem meg össze és nem volt gond, ezen kívül nagyon ajánlom a konyhai szalvétát (a fehér tekercs, szilvia) a bill aljába, nálam brutál thocky lett 6 réteg szalvétától, és cheap
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz pengwin #1945 üzenetére
Koszi a valaszokat , atgondolom . A q2 felso kerete kulon van es nagyon egyszeruen leszedheto, kb mint a gmmk nal. Csak azt akartam volna vmi szinnel atmenetileg lefujni mert pont az lett volna a lenyeg h az alap reteget ne kelljen csiszolni hanem epsegben maradjon. Na mindegy ha utamba kerul vmi festek majd raprobalok, nem sajnalom amugy a billt, nem feltem, hasznalom, szeretem, eladni nem akarom.
Amugy auto festeknel lattam a “leszedheto” festeket , nem emlekszem mi volt a neve. bar az nagyon vastag de amugy toleranciakkal nem lenne gond mert csak a kulsejere lenne fujva. -
Dapro
senior tag
hi,
iqunix moonstone turbo switcheket nem tud valaki EU shopban?
illetve valakit nem érdekelne Gazzew Boba U4T Switch 62g Clear - 70 db? 2éve rendeltem de azóta is csomagba áll elkéne adni...esetleg vmi egyrétegű leszedhető(ami tényleg nem időigényes felvinni és leszedni ha kell) festék ami értelmesen néz ki ? keychron q2 nek adnék valami színt...
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
vámolás, hogy megy most aliról? kifizetem előre nem? és a postán meg fizetni kell párszáz forintot még
am nincsenek nagy igényeim egyenlőre keycapekkel, pár fajtát kiakarok próbálni és ha db-onként 100eur lenne akkor az durva történet lenne. -
Dapro
senior tag
https://qwertykey.ro/categorie-produs/keycaps/
innen rendelt már valaki? most találtam rájuk -
Dapro
senior tag
tudtok ajánlani EUn belül SA vagy hasonló profilú keycap settet ISO kiegekkel ? nem a 100$ + verziókból.
aliexpress rendelések nem tudom hogy vannak most postaköltség miatt de ott se találtam olyat ami nem 70$+ és akkor még dyesub is. valami budget is jöhet
-
Dapro
senior tag
a keychron k6 nak (hotswap, 65%, iso , wireless) van alternatívája?
-
Dapro
senior tag
köszi, diy kittel nem akarnék baszakodni, úgyh valami prebuilt kéne de azért kemény áruk van.
ja 60%/65%-osra gondoltam. de sztem maradok 75%nál. lehet egy gmmk pro akkor.egy ilyen amúgy király lenne, ha lenne össze is tudnám rakni (nincs forrasztóm se)
-
Dapro
senior tag
Sziasztok, keresek programozhato mech numpadot rotaryval (photoshop ilyenekre) tudtok ajánlani valamit?
+ érdekelne , egy 40% os mech (arrow keyekkel) de ott az ISO nal a 0 az esc? hogy lehetne kikerülni? nem nagyon akarnék layerezni ESC re.(keychron ról most van vám? nekem 2db nál régen nem volt de azóta bevezették a mindenre van vám dolgot, vki tapasztalat?)
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Üdv, eu shopot keresek ahonnan lehet rendelni lubeozott switcheket
-
Dapro
senior tag
hi pudding keycapet keresek iso layoutra. hyperx nek van? IPON nal US nek irjak de a kepeken ISO layout van, szóval léteznie kéne ISOnak?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
-
Dapro
senior tag
létezik keychronon kívül más bluetoothos (v 2,4ghzes) +hotswapos kb ?
vmi 65% ost még vennem kéne de nem találok olyat ami tetszene és bluetooth+hotswapos. keychron k2v2 venném de csak ansi van, iso ból nincs hotswap@dqdb köszi, átgondolom h melyik legyen, nagy kár h nem tudom sehol kipróbálni ezeket és vakon kell venni switcheket..
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
van egy hyperx alloy fps em
sajnos leöntöttem a szélénél, és mivel csak pár csepp ment rá és csak a szélére nem gondoltam volna h gondja lesz. nos pár óra mulva megadta magát. (hagytam par napot szaradni) most bedugom világít de nem reagal semmire.kérdés, elég jó a háza, full acél ház, mx red kapcsolók, vajon kilehetne cserélni egy custom pcb re a mostaniját? vagy csak az mx red kapcsolokat leszedni róla? vagy rakjam fel hardverapróra és más megcsinalja? vagy kuka
szerk: van egy roccat suora fx is ami szinten pár betut kihagy v ismétel.. de ezek szeria hibásak inkább
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
valaki rendelt már pcgamingrace.com ról ? panda switchekre vajon lesz vám?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
milyen switchet tudnátok ajánlani aminek kicsit nagyobb a feedbackje de a hangja nem.
most gateron brown van. glorious pandán gondolkozom.
tudtok linkelni esetleg olyan switch testert amin nagyon sok fajta switch van?
-
Dapro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN