- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz cellpeti #33100 üzenetére
Ha tudsz angolul olvasni, akkor valószínűleg az itteni megoldás segíteni fog. (Ha nem, szükség esetén nyersfordítást tudok adni, a lényeg, hogy elvileg a Win 7 valamiért külön veszi az SL500 esetében a beépített hangszórót és a fülest, a hangerőgombok pedig csak az előbbit szabályozzák. A posztolónak a Vistás SL500 audiodriverek telepítése oldotta meg a problémát.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
válasz mitulabattyi #33103 üzenetére
19% és 3 óra, nagyon komoly
-
hruodnand
senior tag
Hohó... Ez durva.
-
Tikakukac
titán
Elég finom
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
tototos
őstag
Ez nagyon durva A proci órajelét a gép állítja?
-
Chaser
legenda
Na majd odavágok ennek a T60-nal
x200 tablettel van vkinek tapasztalata? Az is hasonló üzemidőt produkál mint az "s"? Persze olyan adat érdekel ami normál fényerőn van meg wifi megy és mellette neteztek is Nézegetek egy ilyen tabot, ugye ott eleve ips/affs panel van, külön nem kéne hackelgetni, max a thinlightot buknám, cserébe meg kapnék tab funkciókat._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz tototos #33107 üzenetére
Úgy van beállítva, hogy ne menjen ~800MHz fölé, ha akkuról használom.
Chaser: Én úgy tudom, hogy az x200s és az x200 tablet alaplapja szinte ugyanaz, nálam bekapcsolt wifivel pl prohardvert olvasgatva, 3-as, 4-es fényerőn ~5.5W a fogyasztás. (persze, ha tele van az oldal flashekkel, akkor több)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz mitulabattyi #33109 üzenetére
A lap biztos, kijelzőt nem tudom többet eszik-e a wacom meg multitouch miatt, ezekben nem vagyok képben. Bár valszeg nem
franc0: Ha jól rémlik T400 még load is 30dB alatt maradt, legalábbis alig volt hangja. Mivel ssd-vel használtam feltűnt volna a venti, de nem tűnt fel.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
Van egy X41T tabletem, de mióta újra raktam az XP-t (tablet verzióval vettem) sima professional-ra, nem tudom működésre bírni a tollat. Megpróbáltam minden drivert felrakni a hivatalos oldalról, de semmi. Elengedethetlen a tablet verzió, vagy mit csinálok rosszul? Remélem tudtok segíteni. -
BalazsKKa67j
tag
Jelenlegi és múltbeli T500 tulajokat kérdezném,hogy mennyire gyakori ennek a gépnek a meghibásodása?Garancia nélküli vásárlást tervezek,ez elég megbízható széria ahhoz,nemde?
-
buherka
addikt
válasz BalazsKKa67j #33116 üzenetére
Nekem szűk 3 év alatt 2X volt gariban. Most egy hónapja LCD cserén (pár db. kis szürke folt miatt).
Valamint kb. egy éve kinyírtam a DVD íróját, de ez az én hibám volt.
Mind a kettőt zokszó nélkül cserélték gariban.Nálad ez a dolog ugye már nem játszik, mármint a gari.
Amit nézz meg jól, hogy az LCD-n van e pixelhiba, vagy foltosodás. Ez elő szokott fordulni sajna. A Seagate-el szerelt változat HDD-i hullanak, mint a legyek, főleg a 160GB-os 7200-es verziók.
Alapjában véve szerinte bitang kis masina.
De van itt a PH-n user, aki 6 hó garival is árul ilyen gépet.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
Tim82
félisten
válasz !Overdose! #33119 üzenetére
Beletehet 2 GB-os modult is. Az alaplapra integrált 512 MB-osat így ugyan nem kezeli a rendszer a chipset korlátai miatt, de mégis több 1,5 GB-nál (én is így használom az X41t-t).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
cadeyrn
aktív tag
válasz Chaser #33111 üzenetére
Én régóta mondom, hogy a T400-T500 volt eddig a legcsendesebb ( mindkettőm volt, T400 marad ), végtelenül kiábrándító, hogy mennyivel hangosabbak az újabbak
Az új billentyűzet meg... komolyan, értem, hogy kell a változás, de a programozóknak senki sem készít már gépet?!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz !Overdose! #33123 üzenetére
Nekem 1.5GB rammal teljesen jó volt az x41t win7-el. (Jobb mint az XP)
De valamit nem jól csináltok, mert sima XP professionallal is működik a tablet funkció. -
Francia91
veterán
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy T60p (8741-C4G9) infraportját hogy tudom felismertetni/telepíteni Windows 7 64 bitre? Letöltöttem már a drivert, telepítettem és semmi. Aztán megmutattam neki a fájlokat Eszközkezelőben, szintén semmi. BIOS-ban mindkét IR lehetőségnél "Enabled"-et nyomtam, de még mindig nem mutat semmi infrát sehol sem.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz mitulabattyi #33125 üzenetére
A kép elfordítása és a tablet funkciógombok igen, de a toll érzékelése tudtommal nem (már nagyon régen próbáltam XP-vel és nem szeretnék downgradelni ezért ).
-
cadeyrn
aktív tag
Otthon T400, bentre vettem egy külső TP notebook billt, ami T410 jellegű.
Ha nem Midnight Commandert használnék, sok mindent töröltem már volna, nagy Del elég meglepő dolog.Gyk. Digital HiNote Ultra 2000 óta ilyen kiosztást használok, és igazából nagyon nem örülök, hogy másra leszek kényszerítve, választási lehetőség nélkül
Tényleg, legyen új, semmi gond, de aki kéri, nem lehet a régi? -
-
válasz mitulabattyi #33129 üzenetére
Véletlenül nem Windows XP Tablet PC Edition-t használtál?
-
!Overdose!
őstag
válasz mitulabattyi #33125 üzenetére
Nem tudom, sosem volt rajta XP és szerintem már nem lesz egy gépemen sem...
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Bodin
senior tag
válasz !Overdose! #33119 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. (Tim82-nek is)
Kipróbálom a win7-et, majd sírok megint ha nem megy. -
asci
tag
X200s-el kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Nincs hang a belső hangszóróján és csatlakozón keresztül sem. Hangkártyát felismeri, mikrofon működik. Mivel többször volt szétszerelve, javítják ezt szervízbe? Jövő hónapban jár le a garija.
2. Használtan vettem és nem volt recovery partíció, ráadásul a windows matricán olvashatatlanra koptak az adatok... Ezzel kapcsolatban ma hívtam a szervízt, de miután már harmadik helyre irányitottak, meguntam. Hova tudnék fordulni ezzel kapcsolatban?
3. Szeretnék 2x4 GB ramot a gépbe. Crucial-t találtam itt a hardveraprón, ez megfelelő lenne?
4. Eléggé melegszik a wifi modul, szeretném lecserélni valami korszerűbbre. Tudnátok ajánlani valamit? Esetleg half width mini PCI-e méretben.
5. Kerestem mini PCI-e SSD-t, sajnos nem igazán találni (kissé meg is jártam, mert vettem egy mSATA-sat...) Végül arra jutottam, hogy inkább valami ilyesmit teszek a gépbe: [link] Használ valaki ilyet, lehet itt kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Minden ami a tartozéklistán szerepel, azt javítják gariban. A Windows serialt nem fogják pótolni, ha olvashatatlan, akkor buktad. Recovery lemez igényelhető a szervízben, gariidőn belül. A Kingston biztos jó bele, többit nemtom. Ki kell próbálni, notinál nem nehéz elvinni a gépet a vétel helyszínére.
-
Tim82
félisten
Ötletes ez a mini PCI-e-re csatlakozó SDHC olvasó. Lehet, hogy veszek egyet a T60-ba (mondjuk zenéknek, e-book-oknak, doksiknak kiváló lenne egy 16-32 GB-os kártyával), remélem, nem kell hozzá whitelist-mentes BIOS-t feltenni.
-
Tim82
félisten
-
audi100td
nagyúr
"Kerestem mini PCI-e SSD-t, sajnos nem igazán találni (kissé meg is jártam, mert vettem egy mSATA-sat...) Végül arra jutottam, hogy inkább valami ilyesmit teszek a gépbe: [link] Használ valaki ilyet, lehet itt kapni?"
Attól tartok nem fogsz tudni róla bootolni, max linux-szal, de abban sem vagyok biztos, ezeknél a gépeknél az egyetlen járható út egy normál 2,5/1,8" SATA SSD, vagy super talent corestore, de egyelőre nem tudom win alatt használható-e.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz mitulabattyi #33140 üzenetére
A thinkpads.com fóruma alapján T60-nál a második mini PCI-e slot WWAN-nak van fenntartva, ami szintén USB-n csatlakozik. Ha bármi mást teszel oda, mint Lenovo-approved WWAN-t (és abból is csak azt, ami szerepel a T60 whitelist-jén), akkor nem fog működni.
Ja igen, eBay-en 8,90 dolcsi maga a cucc + 9,9 a szállítás Magyarországra.
[ Szerkesztve ]
-
asci
tag
válasz audi100td #33141 üzenetére
Nem akarok bootolni, csak a 32GB-os SSD-m kevés, nagyobbra nem akarom cserélni (intel x25-e)
Közben találtam ezt:
MR15 (Dual Micro SDXC/SDHC/SD Cards to mPCIe Adapter)
ami még jobbnak tűnik.Ha négyen rendelnénk, szállítással együtt 5 ezer forint körül lenne a jelenlegi dollár árak mellett.
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #33145 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy "összeadná", a két kártya 99,9%, hogy két külön meghajtóként jelenne meg.
-
Tim82
félisten
válasz Gondwana #33147 üzenetére
Gondolom, lehet, ha whitelist-mentes BIOS-t is használsz.
Mindegy, próba nélkül úgysem tudjuk meg biztosan.
Hopsz, már próbálták, sikertelenül.
[ Szerkesztve ]
-
BalazsKKa67j
tag
Ha T500-ban nincs webcam,akkor egy e-bay-ről rendelt webcam kit segítségével átalakítható?Vagy nem ilyen egyszerű a dolog?
A webcam hiánya az egyetlen hiányossága a gépnek ,amit kinéztem.Elég nehéz egy fullosan felszerelt T500at kifogni.
Köszi. -
sniphoe
aktív tag
válasz BalazsKKa67j #33149 üzenetére
Tudomásom szerint 3 dolog kell hozzá: kamera, kijelzőkeret és új LCD kábel.
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest