- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- OLED monitor topic
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Reac^
őstag
Sztem az oc-t nem a programokban elért %os gyorsulással kéne osztályozni. Legalábbis sehol nem láttam még ezt. Mindig a konkrét stabil elemelt orajel %os többségét nézik, vagy nem?
Neked 3,06os anti tuning celeronod van akkor nem fox az oc-ban indulni.
Sztem minden processzor egyenlő szintről induljon. Ez olyan mint amikor súlyozni akarták sumakker autóját hogy ne nyerjen már annyit -
Reac^
őstag
válasz
benedekco #112 üzenetére
Hamár oc-ról beszélünk a vga oldalon is van 1-2 számomra nem egyértelmű finomság.
Pl letiltott pipák viszakapcsolása biosban vagy softveresen esetleg hwesen (heggesztve). Vagy mondjuk voltmod. Ezek milyne súllyal birnak? Mert teljesitményben is többet hoznak mint pusztán az órajel emelése amire %osan kapnánk pontot. -
Reac^
őstag
válasz
Winner_hun #69 üzenetére
Azér lassiccsunk... Meglátom hogy készül el a ház! Bár már kezd összeállni a kép
Számomra nem szükös a határidő... és még tuningban is jó vagyok(40%)
Ha lehet egy tanácsom akkor a modding és az oct szerintem is külön kéne indítani.
Vagy ha mégis muszály egyben akkor az oc % 30%tól négyzetesen kéne hogy emelkedjen kapott pontszám szerint. Mert igazából 10% átlagos gyári hűtéssel is elérhető, kicsit kihegyezve 25-30% is. A gondok 30% fölött jelentkeznek (fesz emelés, stabilitási problémák, spec hűtés, esetleg víz)...
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Jó dolog ez!
Mivel kisebb rendezvény mint az MTH ezért talán kisebb modok is labdába rughatnak, mint pl. az enyém...
Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest