- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Reac^
őstag
Sztem az oc-t nem a programokban elért %os gyorsulással kéne osztályozni. Legalábbis sehol nem láttam még ezt. Mindig a konkrét stabil elemelt orajel %os többségét nézik, vagy nem?

Neked 3,06os anti tuning celeronod van akkor nem fox az oc-ban indulni.

Sztem minden processzor egyenlő szintről induljon. Ez olyan mint amikor súlyozni akarták sumakker autóját hogy ne nyerjen már annyit

-
Reac^
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Hamár oc-ról beszélünk a vga oldalon is van 1-2 számomra nem egyértelmű finomság.
Pl letiltott pipák viszakapcsolása biosban vagy softveresen esetleg hwesen (heggesztve). Vagy mondjuk voltmod. Ezek milyne súllyal birnak? Mert teljesitményben is többet hoznak mint pusztán az órajel emelése amire %osan kapnánk pontot.

-
Reac^
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azér lassiccsunk... Meglátom hogy készül el a ház! Bár már kezd összeállni a kép

Számomra nem szükös a határidő... és még tuningban is jó vagyok
(40%) 
Ha lehet egy tanácsom akkor a modding és az oct szerintem is külön kéne indítani.
Vagy ha mégis muszály egyben akkor az oc % 30%tól négyzetesen kéne hogy emelkedjen kapott pontszám szerint. Mert igazából 10% átlagos gyári hűtéssel is elérhető, kicsit kihegyezve 25-30% is. A gondok 30% fölött jelentkeznek (fesz emelés, stabilitási problémák, spec hűtés, esetleg víz)...

[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Jó dolog ez!
Mivel kisebb rendezvény mint az MTH ezért talán kisebb modok is labdába rughatnak, mint pl. az enyém...

Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest