- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
jaj, természetesen a </style> két sorral följebb van :)
-
Fr4G
aktív tag
Így írtam be :
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Site</TITLE>
<style type=''text/css''>
A body {
scrollbar-face-color: green;
scrollbar-shadow-color: green;
scrollbar-highlight-color: white;
scrollbar-3dlight-color: green;
scrollbar-darkshadow-color: green;
scrollbar-track-color: #D2F1C5;
scrollbar-arrow-color: white;
}
És nem működik, megmaradt a régi kék windowsos szin... (bocs ha nagyon hülye vagyok de kezdő vagyok még)
</style> -
Fr4G
aktív tag
Újabb segítség kellene (lehet hogy kellene vennem egy html konyvet ? :)), mégpedig azt szeretném megtudni, hogy, hogy lehet belállítani egy oldalon (esetlegesen) megjelenő scrollbar színét. Ha valaki megmondaná, megköszönném.
-
Fr4G
aktív tag
Egyelőre a flashel bajlódok... hol is van az a movie, mert nem találtam meg :(
-
Fr4G
aktív tag
:)) koszi a segítségekért, látom vannak azért itt webes guruk :)
-
-
Fr4G
aktív tag
Koszonom a segítséget, de a problémát már sikerult elhárítani :) Azonban most egy újabb gond merült fel... szeretnék egy Shockwave Flash 5-tel készített swf filet betenni mint link, azonban a kész oldalban nem hivatkozásként kezeli, hanem csak simán beteszi. Hogy lehetne megoldani azt, hogy linkként kezeljen egy swf filet ?
-
Fr4G
aktív tag
Kosz! Kezdem megérteni :))
-
Fr4G
aktív tag
biker ? vagy valaki más, nem tud segiteni ?
-
Fr4G
aktív tag
Hmm, ez igy elso olvasasra eleg tomor :)) Szoval, ilyen frontpagek nelkul, hogy lehet framet (eseteg iframet) létrehozni ? A ''<td><iframe name=''frameneve'' src=''defaultfileneve'' width=''szélesség'' height=''magasság''></iframe>
'' <-- ezt gonolom akkor a táblázatba kell beilleszteni az (esetemben) második cellába és a hrefet a gomboknal. De akkor mit irjak be a pontok helyére ? -
Fr4G
aktív tag
Az elsőt szeretném elérni, és ha lehet egy táblázatban. Tehát az 1es cellában lévő gombbal ''irányíthassam'' a 2. cellában lévő eseményeket (pl. HTML megnyitasa...)
-
Fr4G
aktív tag
nem tudja senki ???
-
Fr4G
aktív tag
Szóval a táblázatom két cellából áll, amik egymás mellett helyezkednek el. Az egyik cellában lennének a gombok, a másikban pedig szeretnék egy htmlt megnyitni, amit a gombok határoznának meg. (Tehát ha én X gombra rákattintok akkor a másik cellában megnyíljon az ahhoz tartozó oldal.) Remélem nem olyan bonyolult a kérdésem, még nagyon kezdő vagyok a témában.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest