- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egér probléma
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Blu-ray lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kinéztem magamnak innen a ph ról egy z bookot, azt mondja a tag h a garanciát ezeknél széria szám alapján ellenőrzik, akkor megvehetném tőle nyugodtan, és számla gari papir nélkül tudnám intézni a bajait ? gondolom céges vásárlás, van erre garancia futár is ?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kinéztem egy HP laptopot, ezt konkrétan, és annyit kérdeznék hogy mennyire jó,bevált vagy ajánlott széria?
Illetve milyen tapasztalatok vannak a HP garanciájával gyorsak jól dolgoznak vagy rosszak?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SeniorTilla #32129 üzenetére
Áhh nem az enyém meg am is működik még szóval jó az
KöszönömUSB boot van csak usb cd olvasót ír meg usb merev lemezt asszem akkor penről is menne? Mert ha simán rádobom a pendrivra a fájlokat akkor nem ismeri fel lemezként, am windows 7
-
bandi0000
nagyúr
Üdv
Kérdés hogy hogy tudnám felrakni a windows a laptopomra az a gond h nem kapcsol be újra kéne húzni vagyis bootolás után hibát dob stb lényeg h a windowsba nem megy be, de a DVD olvasóm meg nem jó, eddig sem használtam kicserélni nem akarom külső DVD olvasót sem akarok venni meg kölcsön kérni se tudom van valami más lehetőség?
Típus: HP Compaq nx 7400
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest