Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem ez ilyen becsípődés hogy kezd elegem lenni a business színekből
Simán venném fehérben vagy zöldben akár lilában csak ne ez a két árnyalat legyen már mindig, de ez van 
Talán Sárga, Piros, vagy rózsaszín amit nem vennék meg.Bekapcsoló gomb. SW megoldás? Mac en jól működik, de win alatt nem. Ott kezdem hogy ezeket tiltom. Alvó állapot, és 2 nap alatt megszívja az akkut 0-ra. Nem fun. Hétfőre mindent elfelejt.
Stabil, gyors nethez kábel kell. Nem kell mindig a wifi -vel kínlódni, pláne ha sok van közelben, mind a stabilitás mind a sebesség kuka. 5GHZ -es től meg fáj a fejem ha sokáig megy mellettem a gép. Kábel barát vagyok. Irodában és otthon pedig rendes monitorral használnám 32". USB-C -s dokk hát vagy velem van a baj vagy ezek nem forrották még ki magukat. Így meg úgy néz ki a gép most mint a sündisznó.Lenovo -t nem szeretnék, de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Simán venném fehérben vagy zöldben akár lilában csak ne ez a két árnyalat legyen már mindig, de ez van
Pyttawrx