Új hozzászólás Aktív témák
-
norot
csendes tag
válasz
adnoctum18 #16858 üzenetére
Valahogy be lehet állítani, hogy a recovery partíciókat ne mutassa a Win7 a rendes rendszerpartíció mellett, a sajátgépben?
Jobbgomb a sajátgépen -> lemezkezelés -> partíción jobbgomb -> meghajtó betűjelének módosítása -> eltávolítás
(A magyar elnevezések nem biztos, hogy pontosak, én angolt használok.) -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16779 üzenetére
ezt nem értem. le tudod irni megmagyarázva?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16584 üzenetére
Úgy rémlik, a fórumon többször is írták, hogy kérésre a HP küld recovery lemezt, de lehet hogy nem teljesen ingyen (pl. szállítási díj)
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18 #16586 üzenetére
Köszi.
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18 #16582 üzenetére
Tetszik a desktopod.
Mi a háttérkép és milyen gadgetek ezek?
Feltéve ha publikus az információ. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16577 üzenetére
Meddig megy fel?
Illetve mennyi átlag terhelésnél? -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16530 üzenetére
Szintén nem Intel Core, de azért leírom.
HP Probook 4525s; AMD Turion II 2.4 Ghz Dual Core; 320 GB HDD 7200 rpm; ATI Radeon 5470 dedikált videokártya; akku 6 cellás 47 Wh-s.
15,6 HD LED matt kijelző, 1366*768 pixelMax, fényerőn, teljesítménycentrikus profilon kb. 70-80 perc alatt kihal, szóval én a sereghajtója vagyok a mezőnek, asszem.
Minimum fényerőn, energiatakarékos profilon, WiFI/BlueTooth nélkül valahol 120-180 perc között alakulhat.
De ez teljesen mindegy, éjjel-nappal hálózatről megy. -
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16535 üzenetére
Igen én is meg vagyok elégedve vele.
Bár szerintem nem nagyon van olyan, akinek EliteBookja van, és nem így van vele -
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16532 üzenetére
Nyilván ezen a téren nem rúgok labdába, de azért leírom
8530w T9400 CPU, fx770 GPU, 7200rpm HDD, 15.4" CCFL kijelző, 73 Wh akku.
win7 alatt kíméletes üzemmódban (minimum fényerő stb. wifivel) kb. 2.5-3 óra -
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #16530 üzenetére
Nem core i gép, de azért leírom
EliteBook 6930p, p8600 2,4 ghz, 5400as hdd, 14,1es nem ledes matt kijelző, intergrált kártya, 5500WAh-s 6cellás akku.
Közepes fényerőn 4-4,5 óra wifivel, wifi nélkül filmezéssel max 4.
Alacsony fényerőn wifi, hang, bt és kb minden nélkül 6+ óra, de ennyi időt kb akkor érsz el, ha csak pdfet olvasol, vagy hasonló -
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16499 üzenetére
Engem meg a jó photoshop kezelésre emlékeztet
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16490 üzenetére
Na a Chrome az jó!
Igaz, hogy a 8-as verzió van még most jelenleg stabilként, de nekem azért már a 10.0.642beta van. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16466 üzenetére
Adhatok egy tanácsot?
Az Internet Explorer-t felejtsd el.
A létező leglassabb böngésző, ronda is, meg a vírusokat is beengedi.Ha egy lényegesen gyorsabb böngészőt szeretnél, akkor a Firefox 4.0 Beta-t ajánlom, de ha egy elementárisan gyorsat, akkor a Google Chrome-ot.
Persze ez csak egy tanács volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16445 üzenetére
na akkor spyduck szépen alátámasztott érveléssel megerősített abban, amit én csak félvállról odahánytam.
én vásároltam már majdnem a feléért is, de akkor is jött hozzá ez az.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16466 üzenetére
Azt se tudom, hogy mi az a flame, szóval nyugi, én nem fogok.
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16452 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16430 üzenetére
Ha figyelmesebben elolvasod azt a számlát a követjkező fog kiderülni:
12 hónap garancia a tartozékokra van +24 hónap a gépre. Kicsit hülyén van megfogalmazva de lényegében:
Notebook: 36 hónap garancia
tartozék (akku, töltő) : 12 hónap garanciaszerk: Annyival kiegészíteném a dolgot, h a Next Business Day garit 2013 júliusig a síma garnciát pedig 2013 februárig tudod felhasználni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16415 üzenetére
Ez a gép ha megnézed 350.000ft fölött van mindenhol, te megvetted 200.000ft-ért. Miért tudtad megvenni ilyen olcsón ezt a drága gépet? Mert készleten ragadt, nem vette meg senki így elindult a garancia. Mivel a Magyar fogyasztóvédelmi jogszabályok szerint a garancia a számla kiállításától érvényes így a kiesett időszakot számlával tudod igazolni. Semmi hátrányod nem származik belőle!
Szerk: Most látom, h "Next Busines Day" garancia van rajta. Ez azt jelenti, h a szervizes elmegy a lakhelyedre és rögtön megcsinálja a gépedet, elvileg 1 nap alatt. Egy ilyen garikiterjesztés 87.000ft: [link]
Sztem maradjunk annyiban, h az év üzletét csináltad
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16437 üzenetére
Én is megkavarodnék a helyedben. Az egyik oldalon 3 év, a másikon 1 év kivétel ha a külön garanciaszelvény (ami nincs) másképp nem rendelkezik. Az egyik oldal szerint bármely HP szervizbe viheted, a másik oldal szerint viszont csak a Computer Outletbe.
Ezért mondtam, hogy nekem ez sosem volt kristálytiszta -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16437 üzenetére
rendben van a számla és a géped is, serial + számla(másolattal) viheted bárhova, ha gondja lenne. 3 évig.
azt ne mondd, hogy fizettél a matricákért??!!
meg a tokért. NBS ezeket oda szokta adni ajándékba, ilyen tételnél pláne.
melyikben vetted? -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16435 üzenetére
csak hogy pontosan mi van ráírva. nyilván az adataid alatt. nem az adataidra lennék kiváncsi
nekem 36hó van rajta
z86: bementem szervizbe (többe is) renew géppel és elég volt a serial, de számla is volt nálam a bizti kedvéért
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16432 üzenetére
Elvileg elég lehetne, függ a szerviztől. Nekem eddig az Albacomp és a NBS szervizével volt dolgom, ők kérték. Nem rég valaki azt mondta, hogy pl. a Smartservice csak a HP rendszerét nézi, ott nyilván elég a matrica is.
Garanciajegyet meg szerintem a HP ad.
Jöhetne valaki akinek vannak tapasztalatai renew gépek szervize terén -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16432 üzenetére
én se kaptam soha külön garijegyet... be tod szkennelni a számlát? érdekes...
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16430 üzenetére
Visszavonom amit az előbb mondtam. Így, hogy csak ez a számla van tényleg csak a 2,5 év gari vonatkozik rá. Ráadásul kicsit macerás ha olyan szervizbe viszed, ahol kérik a garanciajegyet is (nekem eddig mindig kérték).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16427 üzenetére
nemhiszem. szerintem bármelyik másik, hivatalos HP szerviz szervizeli a számla alapján, mert a 3év a vásárlás napjától számit. de ezt a NBS csak 12 hó dolgot ki mondta neked?????
most nézem, a tiedben nincs ODD???????
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16424 üzenetére
tényleg jó ár, nem is értem, hogy a gyengébb konfigos renew miért drágább...
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16421 üzenetére
A 3 év, legalábbis a NBS biztosan fogja szervizelni az utolsó fél évben is. A többi szervizben nem vagyok biztos, mert ők meg az általad linkelt oldalt nézik meg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16421 üzenetére
bill. milyen nyelvű? hol vetted?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16419 üzenetére
Nem jelenti feltétlen azt, hogy eladták, lehet hogy csak jó sokáig ült egy raktárban. Az imént is írták, hogy vannak olyan gépek, amelyeket nem sikerül eladni valamilyen okból (beragadt árukészlet). Szerintem ez is olyan lehet, ezt alátámasztja a külföldi billentyűzet is.
Ettől függetlenül jó vásárt csináltál, nézd meg mennyibe kerül egyébként egy ilyen masina! -
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16415 üzenetére
Egyrészt királyság, mert helyszíni gari van rá következő munkanapi megjelenéssel.
Másrészt a garancia kezdete 2010 június.
Akkor ez most teljesen új, vagy renew gép volt? Ha utóbbi, akkor érthető mindig így szokott lenni. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16404 üzenetére
Bizony, hogy jó vétel!
Igen, a NBS-nál előfordulnak ilyen konfig. tévedések, ilyenkor ajánlatos a HP oldalán megnézni az adott gépet, ott biztosan jól van írva minden.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16402 üzenetére
Nyugodtan, ezért van a topik.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16400 üzenetére
Akkor sok jó pillanatot kívánok hozzá!
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16398 üzenetére
200-at simán megért.
Ejj, a Core i5 miatt nagyon irigyellek.
Nekem egy ilyen van, spyduck bácsi által.
A billentyűzet nekem sem magyar, azt hiszem tán Szlovák, legalábbis a gépen lévő matricákból ítélve.
De nem gond, mert elég ritkán nézek, tehát már tudok vakon gépelni úgy-ahogy.Na akkor majd mesélj róla- zajszint, billentyűzet, kijelző, üzemidő, melegedés, touchpad, kidolgozás...
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16396 üzenetére
Ehhh, nem kicsi az a 12,1-es kijelző?
Be tudod linkelni, hogy melyiket vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest