- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
Nekem is NF7 van ugyanezzel a VGA-val, de nem volt gondom. Melyik BIOS van a lapodon? ...és melyik verziójú a lapod?
Meg kéne skubizni BIOS-ban, hogy milyen értékeket mér a lap a feszültségre. Meg hogy hány fokot mér a procidra.
A memóhibát kiszűrted már memtest86-al? az is fontos, mert ugyanilyen gondokkal küszködtem.
Story:
adott két infineon 400MHz-es ram, melyek gond nélkül viszik a 480-at inteles lapon. Mikor megvettem az NF7-et, nem volt hajlandó dual-ban menni még 333-on sem... csak single-ben. Akármit csináltam nem ment a dual, úgyhogy maradt a single mode. Nekem is a win install volt a bibi...
Egy próbát megér: rakd át single channel-re a memókat. hátha segít a helyzeten, bár a kikapcsolásokért ez nem lehet felelős.
Uff Gitros voltam...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- PlayStation 1 / 2
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest