- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Lompos48 #9851 üzenetére
Presze-persze, lehet 100%, csak türelem is kell hozzá, ami nekem nem mindíg van kellő !
Nekem általában a kondi épsége a lényeg, mert rossz alaplapokból szedek ki, nem puposodott, újszerű LOW ESR, nagy kapacitású kondikat, sokfelé fel lehet még azokat használni !
Egyébként pillanat pálkával szoktam művelni ezeket a dolgokat, ha persze SMD alkatrészeket forrasztok, akkor tű hegyű, hőfokszabályozós forrasztóállomást használok, és ha alaplapot javítok, akkor is inkább.
Nem weller, de kisfeszültségű, trafós, jó a CMOS dolgokhoz is és jól lehet vele dolgozni, egyetlen gondom szokott lenni, hogy hamar leég a cin a hegyről, tehát hamar elveszti a hegy a cinnel való tapadóképességét és akkor lehet játszani, mire újra megtapad rajta.
Folyósítószerként gyantát szoktam használni, 250-260 fokon használom a hegyet, nagyobb szünet esetén lecsavarom 150-re, nagyobb felület esetében pedig olyan 280 körülre teszem fel.Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Lexus, Toyota topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged