- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Nemrég gondoltam ami a hifim megy konnektor. Tömör villanyvezeték ösvényen csökkentem a wagot. Kötődobozból kivettem a wagot fogtam összesodortam majd szálanként 2 zsugorcsővel leszigetelem. Szépen visszaraktam. Úgy vélem. Jó döntés volt. Mit gondoltok erről? Wago és annak száma negativ hatással van a hangra?
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! PC-mröl Optikai kábellal küldöm ki a jelet Stereo erősítőmbe.Ki Szeretném próbálni a Coax összekötést. Ismerem a papírforma pro és kontra érveket. Gyakorlatra lennék kíváncsi. Volt aki váltott és tapasztalatára. Előre is köszönöm.
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok 4x4mm es. 5500ft méterárú Viablue SC-4es kábelhez keresnék banándugót. Hangfal oldalon jó a 4mm-es de erősítő oldalon 8mm-ert fogadó kellene. Kácsa oldalon keresgéltem gondoltam megkérdezlek titeket mit ajánlanátok.
-
xxxxxxxxx
tag
Én is kérdeznék
Forrasztásos kötésnek kb. a forrasztásnak mennyi a bejáratódási ideje ki mit mondana?
Hideg préselés vs. forrasztás
Kinek milyen tapasztalatai vannak mélyk a jobb vagy változó lehet? -
xxxxxxxxx
tag
Szia! 100 hozzászólásig van beállítva a hozzászólás megjelenítés.
Olvastam hitetlen, tapasztalatlan megjegyzésedet a témában.
Feltevésre válaszolva én kérdeznék tőled.
Nem volt még veled olyan hogy régen hallgattál egy fülest vagy hangfalat, hangfal kábelt.
Akkoriba tetszett a hangja mikor új élményként hallgattad majd sok idő múlva újra elővetted mert ez egy jó hang/fal, kábel vagy fülhallgató.
Szinte a fejedbe vannak a hangélmények.
És újra sok idő után elővéve közel se hozza azt amire te emlékszel? Csodálkozol nem erre emlékszel.
Majd egy kicsit hallgatva használva újra előjönnek a régi tapasztalatok.
Vagy veszel valamit ami még (új szagú) és harsány hangja van. Majd idővel halhatva/járatva eltűnik ez a nyerseség. Kellemesebb letisztultabb lesz a hang? -
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Össze-vissza nézelődtem a neten és belebotlottam hangfalvezetékekbe amit állítólagos Referencia szintet képviselnek. Mit jelent ez pontosabban?
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, adott egy kábel amit banándugó nélkül használtam és kicsit gyűrött a szorítástól és el is van oxidálódva a vezető szállak. Most fel banán dugóznám de nem tudom hogy érdemes beljebb vágni e vagy így ahogy van banánozzam.
Személy szerint én így hagynám. Valahol láttam is leírást hogy valamélyk kábel banándugóját szándékosan megégették kissé talán bele is csiszoltak a villába.Érdekes de nem tudom van e jelentősége. Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
xxxxxxxxx
tag
válasz migabi24 #83272 üzenetére
Próba képen miért is ne! Nem éppen erre a célra vett hangelnyelő szivacsot én már raktam hangfal mögé. Érződött hogy más a hang csak azt nem tudtam hogy ez most jó vagy sem. Csak arra szeretném felhívni a figyelmed hogy ezt vagy jól csinálod vagy sehogy se mert helytelen alkalmazással többet ronthatsz mint javíthatsz! Esetleg saját magadat csapod be. Ezek jó dolgok amiket csináltál eddig egyébként.
Általad említett hangfalpár értéke mellett mindenképpen érdemes szakembert felkeresni. Nyilván ha valóban szerencsés helyzetbe vagy kevesebb panel kell olcsóbb lesz ez de erről nem tudok nyilatkozni nincs tapasztalatom még!
-
xxxxxxxxx
tag
válasz #46129152 #82421 üzenetére
Véleményem szerint mindig van értelme a dupla bekötésnek.
Az viszont egy másik dolog, hogy ez anyagiakban megéri e mint 1 ugyanazon áron vásárolt jobb minőségű kábel beszerzésének. De ez csak az én véleményem!
Nem tudom mi a fórum által elfogadott vélemény lehet megköveznek érte.szerk: Feltett kérdésemben köszönöm a segítséget. Végül is nem jutottam semmire. Tuti én vagyok a b@lf@sz, de mind1 így marad nem lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
xxxxxxxxx
tag
válasz MasterMark #82411 üzenetére
Azt értem. Foobar2000 szépen megnyisa. Viszont én mappánként szeretném tagolni albumból csak 1 szám kellene.
Benéztem mert .mka fájltípus.[ Szerkesztve ]
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! .cue hanganyagból milyen programmal tudnék kiszedni FLAC fájlokat?
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Advanced Acoustic x-i125 gépemen bontható a elő és végfok. RCA aljzatban található áthidalót érdemes lehet lecserélni egy másik áthidalóra vagy kábelre? Esetleg ajánlhatnátok is valamit
[ Szerkesztve ]
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok nemrégiben vásároltam egy Advance Acoustic X-i125 készüléket.
Megtudnátok mondani hogy mire jó az On és Off lehetőséget kínáló APD funkció? -
xxxxxxxxx
tag
Össze-vissza youtube zene hallgatva találtam a következő videóra.Egyébként is szeretem Dire Straits-t. Nagyon megtetszett és most megosztanám veletek Lásd link
-
xxxxxxxxx
tag
Szisztok! 01:20 nál kezdődő szám címét megtudnátok mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- nVidia tulajok OFF topikja
- Óra topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- További aktív témák...