- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fererencz89 #107247 üzenetére
Én nem tidalt hasonlítok spotihoz, hanem ssd-ről játszott saját zenéket, ugyanarról a streamer-ről. Qrva egyszerű a történet, mert simán csak "bemenetet" váltok, mivel van Spotify connect is a lejátszóban (Pioneer N70A). Szó nem lehet külső eszköz minőségéről, vagy hogy egyiket innen streamelem, a másikat meg onnan. Nos, nem apró a hangzásbéli különbség van közöttük. Szórakozásból, időről időre elkövetem, hogy kipróbálom ugyanazt a zenémet Spotiról is, hátha közben csoda történt, de a csoda sajnos mindig elmarad. Ugyanazt a tömött, sávhatárolt minőséget nyújtja, mint bármikor. Várom a veszteségmentes tömörítésüket és reménykedem, mert egyébként a felülete és a zenei állománya is jobb (szerintem), mint a Tidal-é.
Ja, és nyilvánvalóan nem 1950-es évekbeli zenéket hasonlítgatok, mert az azóta "keletkezett" milliónyi újra-kiadás milliónyi variációt is jelent/het a minőséget illetően. Újabb zenékkel szoktam tesztelgetni, pl. Malia-Boris Blank, Yello, Matt Corby, Pat Metheny, Fábián Juli, Ghymes, stb stb. Ezek között bőven akad egyetlen kiadást megért album is. Jobbára egyféle lehet a minősége is, hacsak nem piszkált bele valaki szándékosan.Dorian: pedig van az a rendszer, amin séróból kijön a Spotify gyengesége. Ez nem önismeret kérdése. Ha egyszer is becsapott volna a Spotify bármilyen "irányba", most kussolnék, de nem így történt. Mikor nagyon nem akarok odafigyelni a zenére, akkor szoktam elindítani a
Spotify-t, mondván, tök mindegy, hogy szól, úgysem akarom direktbe hallgatni. De... sajnos annyira tré a hangja, hogy inkább kerülöm, ha egy mód van rá. Egy dologra használom nagyon ritkán egyelőre... keresek vele zenéket. Ja, lehet erre mondani, hogy ennyire szar a Pioneer, de aki így gondolja, az még nem hallott N70A-t."csak a zene van"
-
Bali27
addikt
Alap rendszerrel ha eltöltesz pár évet, és meghallasz egy másik rendszert tudni, érezni fogod... Ha meg nem akkor örülj neki mert olcsón megúszod😉😁
-
törölt tag
Szerintem is: a felvételnél és a keverésnél eldől sok minden, utána még belebeszél a lehallgatóhelyiség (szoba), meg a lejátszáshoz használt eszközök sora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest