Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz Tamoo #51449 üzenetére

    A témaösszefoglaló szükségességére utaltam ismét. A konkrét kérdés is ennek a hiányára utal, valamint az erre nem érkező válaszok és a hasznos tanácsokat helyettesítő folyamatos kötözködés.
    Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A konkrét, elegendő számú alternatívát nyújtó, egy helyen olvasható ajánlatok, tapasztalt és széles látókörű emberektől, megfelelő szövegkörnyezetben nagyon hasznosak lehetnek.
    A megfelelő szövegkörnyezet egyúttal persze azt is eredményezi, (szükségszerűen azt kell eredményezze) hogy a konkrét tanácsok, már nem is lesznek annyira konkrétak.

    A Bttebi konkrét kérdésére visszautalva: a nagy színpad, a pontos(abb) térleképezés fontossága.

    Az akusztikai környezet, a hangdobozok elhelyezésének lehetősége függvényében, teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen rendszer teljesíthetné ezt a legjobban, a sok jó közül. Ehhez, bizony oda kell vinni különböző hangdobozokat, rendszereket az adott akusztikai térbe. Ez nehezen kivitelezhető? Igen, nagyon nehezen.
    (Fájni fog a műtét? Igen. Szükség van rá? Igen. De választhatok úgy is, hogy elutasítom és meghalok. A hifi temetők már így is zsúfoltak.)

Új hozzászólás Aktív témák