Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    válasz andorra #46590 üzenetére

    Jelenleg egy számomra már elegendő házimozim van, nem is ez a kérdés, inkább arra szeretnék választ kapni, hogy ha abból felszabadul a Jamo E850, akkor ahhoz milyen erősítőt vegyek vajon. Anno mikor házimozi erősítőt vettem, akkor módomban állt és bevittem magammal az üzletbe és a saját hangfalaimat kötöttem rá, hogy aszerint tudjak választani, akkor a Harman Kardon nyert, mert annak kicsit "színesebb képe" volt számomra, de ez is azt mutatja, amiről itt a fórumtársnak beszéltél, miszerint lehet technikailag jobb az egyik, vagy a másik, de nem mindenkinek ugyanaz tetszik. :K

    Én arra szűkíteném a kérdésemet inkább, hogy érdemesebb-e egy újabb sztereó darabot venni hozzá, mert az elvileg technikailag fejlettebb, vagy érdemes komolyan venni a régi darabokat is a használt vonalról. Ha igen, akkor konkrét ajánlás a mostani használt piacról, avx fórumról, akárhonnan, ha valakinek a személyes tapasztalata alapján az adott modell jól teljesített. Ha már van egy pár típusom, akkor könnyebben elindulhatok a kereséssel, valamint ha módomban áll valahol próbálni, akkor eleve tudom mit keressek a közelemben és mivel egyáltalán ne foglalkozzak.

    Remélem nem volt nagyon zavaros amit írtam.

    A másik kérdés: ha egy szobában normálisan elrendezve van egy 5.1-es rendszer és kb. középen van egy asztal előtt egy másik sztereó pár az bezavar a hangzásba? Átveszik az abban lévő hangszórók is a rezgéseket passzívan?

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák