Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz Core2duo6600 #46507 üzenetére

    A hifiben arra törekszünk, hogy lehetőleg minél kevesebb, de minél minőségibb eszközzel érjük el a legfontosabb célt, a jó hangzást. Ennek alárendeljük azokat a némely körben divatos elképzeléseket, hogy retro eszközöket alkalmazunk, főleg, hogy azok általában elavultságuk okán sem értelmes választások.
    Azután eszünkbe sem jut, hogy az MP3 minőségének megőrzésével törödjünk, hanem azokat ha lennének, azonnal törölnénk és felváltanánk losless formátumokkal. Már az is egy kompromisszum, de még financiális indokokkal vállalható. Az MP3, azzal sem.
    A hangdobozok választásához, már amióta itt megjelentél a fórumban, azóta is találhattál fogódzókat. Az erősítőd megvan, a szóbajöhető hangdobozokat azzal kell meghallgatnod és annak alapján döntened. Nagyon sokféle hangdoboz szóbajöhet és mégtöbbféle nem. Pl: (#45670) kammerer
    Az elvárásaid nem egyediek, mindeki általában ezt szeretné kapni egy hangdoboztól, amit Te. Azonban nagyon sok olyan paraméter van egy hangzásban, amit nem tudunk megfogalmazni és amelyeket ízlésünknek megfelelően különbözőképpen súlyozunk. Többek között, ezért van az, hogy szinte mindenki más és más rendszert épít magának.

Új hozzászólás Aktív témák