Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Egyszer volt nálam egy ilyen gép.Álló Win hanyattvágta.Szinte biztos hogy processzorhiba.CPU teszt
rime95,memóriatasztnek meg memtest86.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet azt bekapcsolni hogyha újraindúl a gép,rakja ki a kékhalált miért indult újra!?
-
makito2
csendes tag
SZerintem memória teszt QSSB.exe ha sok piros E betű jelenik meg vele akkor hiba alaplap proci és memória összehangolás...
-
ToBeY
nagyúr
valaki ezt a ram tesztet el küldené nekem normális iso formában,cue-bin nrg stb..
Mert valahogy ezt a memtest86+ isoját nem írja nekem ki a nero!
Ha bemount-olom akkor jó -
God Vazzeg
veterán
Abit nf7-s + Radeon 9800Pro szintúgy uez a problem...
Radeon csere Geforce Fx-re, problem megoldva
(Próbáltam több lapot, radeonokat is, de ez segített csak)
-
ToBeY
nagyúr
Na még ötlet van valakinek?
-
Surv
tag
Mondok olyat, hogy ettől bexarsz
Cégnél van kb. 50 gép, az egyik ugyanezt csinálta. A végén már nem is volt hajlandó felállni a rencer, hanem mindig egy tizedmásodpercnyi kékhalál és utána újraindult. Se csökkentett módban sem máshogy. Előtte fagyogatott, újraindulgatott. Vírusra is gyanakodtam.
Tudod mi volt a baj?
Az USB-s rádiós egér.
Ha kihúztam ment minden, mint a karikacsapás. Amikor visszadugtam, restart.
Nézd meg azt is, hátha ott van a kutya elásva (már, ha USB-s egered van).
A poén, hogy ez az egér nálam simán működik, azon a gépen meg megöli a rendszert - pedig kb. fél éve használta az illető.
A vírus egyébként kizárható?
[Szerkesztve] -
Tapasztalatom szerint,ha már legalább 2 hete csinálja,akkor memória,mert a tápok gyorsabban halnak el végleg.
-
Zsu_
senior tag
Ha az előbbi dologgal nem szűnik meg, akkor én megpróbálnék még egy win reinstallt. Ha az sem segít, akkor nyomozni kell tovább (esetleges hardverhiba)
-
ToBeY
nagyúr
Olyan is volt bekapcsoltam a gépet felálta win és egyből restart!
-
Rici
tag
Első körben, ha újraindulgat az ember gépe, akkor érdemes bekapcsolni a WinXP-ben a Sajátgép tulajdonságainal, hogy kék halál esetén ne indítsa újra, hanem hagyja ott a kék képernyőt.
Így ha a korábbi lefagyások helyett kék képernyőt látsz, akkor már közeledsz a megoldáshoz, mert oda ki van írva, hogy milyen hiba volt, és esetleg melyik fájl okozta. Az esetek többségében a bugos driverek, vagy vmi komolyabb hardverhiba szokott kék halált okozni.
Ha bekapcsolod az említett beállítást, és továbbra is kék képernyő nélkül újraindulgat a gép, akkor már érdekesebb a probléma. -
Zsu_
senior tag
''biosban a system performance-ben a fast writeot disable-re kell rakni''
Nekem is volt ilyen problémám, és ezzel megoldódott. Bővebben: link
Egyébként milyen videókarid van? -
ToBeY
nagyúr
Na valami okosság még?
-
zsoi
senior tag
mem teszt.
vga teszt: 3D mark /looping/ -
D4v3
őstag
Nekem is volt ugyanilyen problémám amd 2600+al és Shuttle ak37/gt lappal. Ez azután múlt el, hogy a procit visszavettem 133*12re(erre emléxem) és ezután sajna csak 2400+, de nem fagyott azóta egyszer sem. Volt az alaplapon BIOS frissítés is, de nem oldott meg semmit
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Il Padrone #16 üzenetére
Azt e memtestet hogyan kell használni?
-
ToBeY
nagyúr
na más tipp?
-
TéKrys
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Hát nem zsír új vettem egy sráctól aki Gianni-tól vette nyáron!
De a proci nem lehet olyan szar mert a gyerek nem rég vissza akarta tőlem vásárolniEE magos telekondis ami viszi 3.0@3.6 de én alapon használom
Szerk:proci 42C volt mikor kifagyott a gép,azt hiszem ez nem sok egy ilyen procinál!
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Újabb jelenség nézem a filmet egyszerűen lefagy a gép és netezés közben színt úgy!
-
Zofren
aktív tag
Hali!
Nekem is ez a gondom, vagyis az ügyfélnek. Behozta, és random ujraindul. Problémát ugy oldottam, meg , hogy kicseréltem a tápot. Most már jó. -
ToBeY
nagyúr
Na valaki mondhatna még 1-2 okosságot!
-
Lopa
csendes tag
ha régebben nemvolt ilyen bajod, és csak az alaplap az új, akkor amiatt lehet... de szerintem lehet akár szoftveres is. elso korben takaritsd ki a run-t, nezd meg masik tappal, ha semmi se segit akkor alaplap. szerintem.
L -
ToBeY
nagyúr
Hello
Szóval a gépem néha újraindúl tök kiszámíthatatlan időpontban és idöközönként.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest