Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchic
tag
válasz
bodojani #1078 üzenetére
Szia,
Nem kedv elrontaskeppen de jelenlegi update utan ha az egesz dolog igy marad, ahogy megcsinaltak ezt a LightHotspotot semmi ertelme az egesznek.
A proof of coverage atment proof of luck be tehat semmire nem mesz egy nagy teljesitenyu antennaval ha mar meg van az eszkozod kiteszed az ablakba es hagyod az eszkozt egy evig utanna megnezed, hogy ossze e tudta szedni legalabb azt a penzt amit megevett az ev alatt..
Ez most igy nyersen szintisztan, 15napja vasaroltam a hasznalt BobCatet 3napja tettem fel a tetore a 6.2es antennat.
kb 750£ minuszba vagyok vele a mult heten osszekapartam 1HNTt az update utan talan 0.02HNTt ez volt most 2022/05/11 tehat 4napja.Az update neve LightHotspot de helyette lehetett volna papirnehezek hotspot is.
Ezt igy 2het leforgasa alatt, feladni nem fogom nyilvan tovabbi invesztaciot nem elvez a project szamomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Microsoft Edge
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest