Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kari1

    aktív tag

    Amúgy szerintem pont itt van a probléma hogy a team5 / blizzard szerintem gyenge a fejlesztéshez. Így külsősként annyi látszik hogy időről-időre elővesznek egy típust/mechanikát és azt próbálják erőltetni. (pl beast druid/demon warlock / reno mechanika stb... Helyette inkább vmi olyan kellene hogy minden kasztnak legyen életképes aggro/mid/late/combo változata ahogy írák (most szvsz azért is ilyen egyoldalú a meta mert egy csomó hero-hoz csak 1 mechanika tartozik). Plusz a balance-ot is úgy kellene megoldani hogy csak olyan deck-ek legyenek erősek amihez gondolkodni kell. Pl nekem a patron azért is tetszett mert ott azért nem az volt a lényeg hogy curve-ön dobod ki a minionokat ahhoz hogy erős legyen gondolkodni kellett.

    Más ha tényleg az lesz a kieg amit jósolnak akkor szerintem semmi nem fog változni (kap a hunter/druid) 1-2 jó beast lapot és most ott lesz aggro. Plusz szvsz azért sem lesz semmi változás, alapjában a meta-ban (csak a szerepek cserélődnek fel) mivel ha igaz az amit mondanak akkor már rég megvannak a lapok vagyis a most megjelenő lapok alapja már akkor megvolt mikor a mostani cancer meta-t tervezték (ergó ezeknek is ugyanaz lesz a hibája)

    Harmadik dolog amit végképp nem értek kijött a Grand Tournament ami egy nagy bukás volt utána jött a LoE ami a legjobb kieg volt (most egybe nézem a kieg és a adv-eket) és utána ugyanúgy csak rosszabbnál rosszabb kiegek jöttek, mintha elfelejtették volna milyen jól sikerült a LoE. Miért van az hogy LoE ilyen jóra sikerült a többi meg ekkora bukta volt? Így visszanézve az embernek az az érzése hogy azt teljesen mások fejlesztették.

Új hozzászólás Aktív témák