Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz arni1 #63433 üzenetére

    Nem irónia volt. A 2015-ös Blizzcon döntőn ezen múlt a meccs végkimenetele.

    Azért van rá szükség, mert a játékosok pontosan tudták, hogy a másiknak milyen burst damage-ek maradtak a pakliban. És ha nem tud levinni 1 HP-ra (hogy megöljön a fatigue) nem tudja megnyerni a meccset sem. Mivel páros számú HP-d marad, ezért az 1 fatigue damage levisz 1 HP-ra, így fent maradt az iceblock és a te körödben ki tudod csinálni a másikat / le tudod vinni 1 HP-ra, hogy őt ölje meg a fatigue.

    Egyébként a sok rant videó után úgy döntöttem, hogy telibe lesz.rom a standard-et, mert a wild sokkal izgalmasabb. Igaz sok valóban Wild-ra készült pakli nem jött még szembe. Amit nem teljesen értek, mert így elveszik a lényege. Mindenesetre jól esik ezzel a reno dragon priest-el aratni a sok standard paklival közlekedő noob-ot.
    A legjobb az egészben, hogy 1 csomó tech lapot még be sem raktam (kis potik, MC tech, Healbot stb.) és így még rengeteg lehetőség van. Ha sok aggro jön mennek be a potik és a bot. Nekem az elmúlt 15 játék után nagyon tetszik.

    Most 1 standard dragon paladin ellen játszottam (nyilván greedy pakli, de na...) és szerencsétlen szét loptam... :D Sikerült kinyerni Brann-al a dupla Kazakus Value-t, valamint a dupla Operative-ot. Ezen el is ment a meccs, mivel 2 Pacit loptam tőle, amivel sikerült 2. lightbomb-ot kiszedni. A Kazakus potim mindenbe 6 DMG volt, így gyakorlatilag nem tudott olyan boardot kipakolni amit nem tudtam volna azonnal leszedni. Tiriont entomboltam így a végére kifogyott és nyertem.

    Viszont eszméletlenül hiányoznak a Loatheb-hez hasonló lapok... Nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor proc-olod a Freeze Mage-et 1 HP-n, elkezd BM-elni, majd kirakod Loathebet... :D Ment is a részéről az insta concede.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák