Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz salaam #63410 üzenetére

    Nyilván nekik számít, hogy mit érnek el a játékban, mert ebből és a streamelésből élnek. Lifecoach a legrosszabb példa, mert rajta semmilyen nyomás nincs, hogy high legend rankot érjen el. Ha nem sikerül leszarja, megy és a családjával van. Ha semmit nem csinálna a hátralévő életében is kényelmesen megélne. Viszont sok profinak gyakorlatilag a megélhetése múlik azon, hogy minnél magasabb legend rankot érjen el a hónap végén.
    Ha nem a skill számít a meccsek legnagyobb részében, hanem az, hogy milyen a kezdő kezed nem fognak kidomborodni az egyéni skillek. És itt most nem a legend playerekre gondolok, hanem a világ legjobb játékosaira, ahol 1 szoros Freeze mage mirrorban azon múlik a győzelem, hogy pingeled-e a saját arcod a kritikus körben vagy sem.

    Ez a különbség aközött, hogy valakin van-e nyomás vagy nincs. Nyilván aki a streamelésből él az játszik tovább, mert neki abból van bevétele. Pwny is sz.rik a metára, mert neki abból is megvan a havi betevője, ha elröhögcsél a 20. midrange shaman matchup után legend 7000-en.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák