Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fendre

    tag

    válasz mhmpista #52258 üzenetére

    1) Printscreen. Mobilról nem túl hatékony, mert min 2 kép lesz.
    2) Csak valamelyik kliensről (PC, Android, iOS)
    3) Igen
    4) Igen, ez egy platform független játék, mindenhol ugyanazt látod, ha bejelentkezel + bárkivel játszhatsz, aki be tud jelentkezni (valamelyik kliensről). Divatos kifejezéssel: minden a "felhőben" van tárolva, ezért kell folyamatosan online lenned, ha játszol
    5) Craft: lapokat nem csak packokból lehet bontani, hanem gyártani is lehet. Gyártáshoz arcane dust kell, amit arénából + meglévő lapok betöréséből (disenchant) lehet szerezni. Vigyázz, mert a legyártás és a törés között 4x a különbség. Ezért eleinte, amíg kevés lapod nagyon meg kell fontolni, hogy betörsz-e valamit, mert pl. 4 rare lapot kell törni, hogy 1-et tudjál gyártani.
    Craftolásról csináltam egy screenshotot mobilról, amin kiemeltem amikről írtam az előbb.
    6) Szerintem a hearthpwn.com oldalon a budget zoo deckek között nézelődjél. Ha kicsit áldoznál rá (pénzt/időt), akkor a totem/aggro sámán is nagyon jól megy ma és elég olcsó.
    Ha rászánnál némi pénzt, akkor szerintem a két kiegészítőt érdemes megvenni (Blackrock Mountain és League of the Exlorers), mert ár/érték arányban ezek érik meg legjobban. Ha mégis pack-ot vennél, akkor classic csomagokat vegyél.
    Arénához a heartharena.com-ot érdemes használni. Főleg eleinte hatalmasat lendít az esélyeiden, és 3+ győzelemnél már simán megtérül a 150 gold.

    Fontos azonban, hogy más játékokkal ellentétben itt bármennyi pénzt is költesz a játékra (akár 100k+ HUF) az sem fogja garantálni, hogy eredményesebb leszel. Alapvetően 10 meccsből:
    - szinte biztos, hogy 3x kikapsz (95%)
    - kifejezetten jó esélyed van, hogy 4x kapjál ki (75+%)
    - igazából az ötödiken múlik, hogy előre haladsz-e vagy sem
    Nyilván van lose-streak meg win-streak is, de hosszú távon a pro playerek is 60% win-rate körül vannak. Így működik a játék.

Új hozzászólás Aktív témák