Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz whitezo88 #37133 üzenetére

    És ahelyett, hogy kevésbé nagy terhelésben adják ki, inkább várnak estig, ahol egyszerre fog rászakadni mindenki, hogy lerohadjon az egész megint.

    szerintem ezen van a lényeg. mert az egy dolog, hogy vannak akik pakolják a szenet a hypetrainre eldurran az agyuk, hogy nincs kint éjfélkor (mellesleg én is azért maradtam fent, hogy nyitok pár paklit), de csúcsidőszakban kiadni szerintem is nagy butaság, mert amikor elindul a bontás, valószínűleg 2-3órákat fog kiírni a sorra. amin viszont nem csak a csihuhu elejére kötözött népeknek fel elgurulni a gyógyszer.

    nyitással kapcsolatban: ÉN (ergo ezt sehol nem olvastam, saját logika, NEM kell elhinni) úgy gondolom, hogy rizikós lesz a tömeggel együtt packot nyitni. ugyanis gondolom szerverenként van 1 (vagy pár) seed, amit a gép generál, hogy éppen melyik számú paklit fogod nyitni (értsd mit tartalmaz). mivel rengetegen fognak nyitni, így szerintem kicsit rosszabbak lesznek az esélyek arra, hogy konzisztensen nyiss, hiszen borzasztó gyorsan fog pörögni a seed, és amikor random neked kivesz egyet az nagyobb eséllyel lesz 4c1r pakli, mint amikor nyugodt a seed és relatíve konzisztensen ad (tartva a netes statikat, hogy 20packonként van 1leg).

Új hozzászólás Aktív témák