Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz Sirandrish #2063 üzenetére

    5-600-at? Simán, sőt, akár jóval többet is. Én pl. rendszeresen nézem Trumpot esténként (már amikor van időm rá), és biztos csinál vagy 5 aréna runt mindent nap, ami ugye naponta 5 nyitás legalább, de e mellett időnként goldból még extra pakkokat is szokott venni néha. Ez 1 hónap alatt minimum 150 nyitás, de lehet, akár a duplája is, és alig van pár legendary, ami még nincs meg neki. Ennek ellenére csak pár darab legendaryt tesz be ranked playnél a deckjébe.

    (#2039) Sirandrish: az előző wipe-nál a fizetős tartalmat úgy adták vissza, hogy annyiszor 100 aranyat kapott mindenki, amennyi packot vett pénzért, ill. arénabelépőért 150-et adtak persze.

    (#2048) kexksz: a b.net launcher nélkül nem indul el. És én nem próbálnék trükközni Blizzard játékkal, mert könnyen accoutn ban lehet a vége.

    (#2058) oxox: itt minden kasztnak csak 1 legendaryja van, és nem is hiszem, hogy több lesz. Neutral legendaryból van összesen 27 jelenleg, abból sem hiszem, hogy sokkal több lesz (pl az elmúlt hónapokban egyel bővült, de az is csak funra jó, ha nyerni akarsz, nem használod). Az biztos, hogy fogják bővíteni a játékot több lappal, jelenleg nincs sok, legalábbis egy átlagos TCG-hez vagy CCG-hez képest nagyon kevés. Meg tudod amúgy nézni az összes lapot játékon belül is, ehhez craft módba kell lépned.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák