Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Phoenixy

  aktív tag

  Zárt béta legelső napja óta játszok, de arénában nem sokat. Látom, hogy sorba mindenki mutatja itt, hogy meglett a 12 win. Ezért hétvégén úgy döntöttem, hogy az eddigi (5 win-es) rekordomat megdöntöm, ez sajnos nem jött össze :

  shaman > 4 win
  shaman > 3 win
  mage > 2 win
  priest > 2 win
  druid > 5 win
  mage > 2 win
  priest > 4 win
  priest > 3 win
  mage > 2 win
  priest > 4 win
  priest > 1 win
  priest > 3 win
  druid > 1 win - 1 lose egyelőre

  Egy esetet kiemelnék, ez azért már nagyon durva: Lerakom a Sunwalker-t az egyik körben, rányom egy frost shock-ot, majd lerak egy totem-et 0/2-es spell power-es, 1/1-es már van lent egy. Én jövök, lerakom Sylvanas-t (lehet, hogy nem kellett volna még, de, ha a másik 2 kis lényt rakom le, ami még nálam volt, akkor a lightning storm végez velük - nyilván). Ő jön, Hex Sylvanas-ra, majd lerakja a 0/3-as +2 támadásos totem-jét, elnyom egy Forked Lightning-ot és mindenem halott. Következő körbe lerakok egy Ancient of War-t, azonnal Hex-elte, majd utána leraktam 1 Sunwalker-t és még valamit, a Sunwalker-t Hex-elte megint... Lehetetlen nyerni bárki ellen. Persze amikor én mentem Shaman-nal se lightning bolt, se forked lightning és 1 Hex.
  Mellesleg 10 ellenfélből 5 Shaman, 4 Mage és 1 valami más. 10-ből 9-nél legalább 3 Hex vagy Poly volt, mellette legendary lap (Mage-nél mindig antonidas szinte) és legalább 3 Epic.
  Nekem a fenti listából, összesen 3 pakli volt, amibe volt epic és 2, amibe legendary. Egy Priest pakliba Cairne (akit mellesleg sose láttam játékban) és egy Giant. Első Druid paklimba volt egy Force of Nature és a jelenlegibe van 1 Ancient of War és 1 Sylvanas.

  Nekem ez nem megy. :DDD
  Gondoltam elmesélem csakúgy. :)

  [ Szerkesztve ]

  https://hearthstonehungary.hu // Motorola One Hyper

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés