Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen egeret válasszak?
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Van a laptopban egy 500-as winyom. 100/96%-os HDSentinel szerint. Talán 6 gyenge szektor van rajta.
Ma bekapcsoltam a gépet, és 100/100-nak mutatja.
Amit eddig nem tudtam átmásolni fájlt, mert azt írta ki, hogy nem olvasható a forrásfájl, azt most szó nélkül átmásolta.
Léteznek csodák? Megjegyzem semmit nem csináltam, egyik napról a másikra. Már jó egy éve 96%-os volt...
Most tervezem újratelepíteni, gondoltam kiveszem a winyot, és teszek be SSD-t, ez megmarad külsőnek.
Hátha úgy már kiírja, hogy valójában hogy is áll a winyo -
Laraxior
titán
válasz
liksoft #7924 üzenetére
mindkettő érvényes..még az everest is kiírja hogy adatvesztés várható...én azt nem várom meg már csak az a kérdés hogy ugyanilyet kapok-e vissza...ugyanis ilyenből van 250GB-os tányéral megáldott is..az enyém 320as tányérokból áll
ez gyorsabb..noh mindegy beviszem. köszönet!
-
Laraxior
titán
Tegnap volt egy áramszünet...gondoltam megnézem a winyom állapotát HD sentinellel. Sajna azt tapasztaltam hogy nem 100%-os. Teljesítmény: Kiváló, Kondíció: Rossz.
És ezt az üzenetet írja alatta:
"Meghibásodás várható - Attribútum: 184 Gyártó specifikus. Értékét és jelentőségét a gyártó határozza meg.
Azonnali merevlemez csere szükséges.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."Nem tudom hogy ez elég ok hogy garanciába menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest