Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz Flowtation #78684 üzenetére

    Szia,
    én kb. 2 havonta eljátszom a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen airfryer (szintén főleg asszonyi nyomásra), és kb. oda jutok, amit te is írsz: pont ugyanezt tudja a nagy légkeveréses sütő. Annyi a különbség, hogy kisebb, és így nem 60l űrtartalmat kell felfűteni, hanem 3-4-5-6l-t. Így gyorsabban felfűt és kevesebbet fogyaszt.
    Nagyon fontos az energiafogyasztás, ezt én is így látom (mint számlafizető :DDD), de cserébe helyet foglal a pulton, és minden használat után takarítani kell (bár ebben nem vagyok biztos, ez a rész hogy működik airfryereknél, de a sütő esetében a jénait bedobom a mosogatógépbe, 'oszt kész).
    Tehát kell-e egy olyan eszköz, amivel ugyanazt tudod csinálni, mint a légkeveréses sütővel, csak kisebb méretben? - Szoktam magamnak feltenni a kérdést. Így én még nem vettem. Ezért lehet, hogy rosszul látom ezt az egészet, inkább off-ba is teszem :))
    Hátha egy gyakorlott felhasználó meggyőz, hogy sokkal jobb eredményt ad, mint a sütő. Van a családban egy Tefal XXL, ki fogom próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák