Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz CoolBoy323 #64625 üzenetére

    Véleményem szerint a 60 centi széles mosogatógép az amit már használni is lehet. Egy személyre szóba jöhet egy 45 centis is, bár abba már sokkal nehezebb bepakolni és sokkal kevesebb is fér bele.
    Gyártó tekintetében : Bosch, Siemens, Neff, AEG, Electrolux, (IKEA) jó lehet. Meg kell nézned őket élőben és amelyik tetszik azt vedd meg. Ne ugorj be az alacsony vízfogyasztásnak és egyéb marketinges dumának. A jó minőség meglátszik a termékeken. A Bauknekt márkáről már hallottam, de nem ismerem a termékeit. A Gry-ről nem tudom mi, de gondolom, hogy egy külföldi bolt(hálózat) lehet.
    A betolásról:
    Ha magasabb a pult, mint a szokásos 85 centi, az mosogatógép elhelyezés szempontból nem gáz. Mindkét általam korábban leírt esetben (beépíthető és szabadonálló gép esetén) az a megoldás, hogy a gép alá teszel valami stabil alátétet és azt a lábazattal takarod el.
    Félig beépíthető gépről nem tudom milyen lehet, de tippem van: a beépíthetőségnek két ismérve van! a tető és az előlap hiánya. Gondolom, hogy azért "félig", mert a kettő közül csak az egyik hiányzik róla. De ez csak találgatás. Kérdezz rá a boltban!

Új hozzászólás Aktív témák