Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PrometheusX

    aktív tag

    válasz Veron #62744 üzenetére

    Hasonló dolog fordult elő édesanyám Beko mosógépénél is. Minden fordulatnál nyekergő hangot hallottunk, hasonlót ehhez, csak rosszabbul (olyan mintha fém-műanyag súrlódott volna). Centrizésnél maximális fordulatszámon elhallgatott ez a hang. Szervizes ismerős azt mondta hogy csapágy, de amúgy "bármi" lehet. Jobbnak láttuk bejelenteni mint hibát a Bekonál és szervizessel megnézetni.

    Mint kiderült beüzemelésnél alul egy hungarocellap bent maradt a dob alatt (ilyen rögzítő amúgy), és ennek ütődött neki a dob, ezzel okozva a nyekergő, súrlódó hangot. A Beko szerzives nagyon szuper volt, azt mondta hogy emiatt kiszállási díjat kellene felszámolnia, de majd valahogy megoldja hogy ne legyen belőle plusz költség.

    Ja, és azt is mondta hogy az újabb típusú mosógépek alá már nem kell ilyen mosogatógép szőnyeg (tudjátok ez a jó vastag gumilap). Elég a lábakat beállítani és készen vagy.

    Nem biztos hogy segítettem / megoldás lesz a problémádra, de gondoltam hogy leírom. Ha esetleg nem kapnál választ, én mindenképpen megpróbálnék LG ügyfélszolgálattól segítséget kérni a biztonság kedvéért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák