Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz blattida #25122 üzenetére

    egy lángossütőnél tényleg nem gazdaságtalan egy medencényi olajban sütni.

    "Ma már nincsenek jó minőségű zománc bevonatú edények."

    "A mostani pfoa mentes teflon bevonatok akkor is veszélytelenek, ha átlépi a hőmérsékletük a kritikus 260C fokot, főzőlapon meg eleve nem lehet elérni ezt a hőmérsékletet."

    vitatnám. a bonyhádi termékekkel nekem jó a tapasztalatom, a látás csodájával megállapítom, hogy a felület intakt és deformáció és sérülésmentes.

    ugyanekkor a jó minőségű (tefal, bonyhádi, stb.) teflon bevonat meg szeret hólyagosodni az intenzív használattól amit köszönöm de nem ennék meg akkor sem ha egy internetes ember leírja nekem, hogy bizony az a ragasztó ami a hő hatására elengedett és belepárolgott az ételbe az külön vitaminban és élelmi rostban gazdag veszélytelen anyag.

    valamint azt vegyük már át akkor még egyszer, hogy egy zománcozott ésvagy inox serpenyő amit egyébként az olajsütésen kívül másra is használhatok, az igény szerint választhatom meg a méretét (és így a felhasznált olaj mennyiségét is) kisebb helyet foglal és még vitéz lászló is felbe tudja vele kólintani az ürdüngöt mitől lesz kevésbé gazdaságos/praktikus mint egy elektromos fűtőszállal felhevített vajling amit egyébként használaton kívül csak kerülgetni lehet valamint másodlagos haszna annyi van, hogy jól mutat rajta a csipketerítő?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák