Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Sziasztok. Mosógépet szeretnénk cserélni, mert a jelenlegi eléggé kivan már sajna. Egy kb. 10 éves felültöltős Zanussi, és elég sokszor csinálja már jó ideje, hogy centrifugálásnál baromira "vergődik" a dob, és hatalmasat ugrik az egész gép. Nem tudom mitől lehet, de nem pakoljuk túl, mert pl. most negyedig sem volt bepakolva a gép. Olyasmire gondolok, hogy túl sok vizet enged be, és annyira megszívják magukat a ruhák, hogy egy tonnát nyomnak, és gondolom, nem bír vele a gép. Na meg a fedél éle, a gombok alatt szanaszét van már rozsdálva, ill. a dob belül szétverte már a műanyag elemeket, le vannak törve itt ott.
    Szóval, a kérdésem, hogy milyen gépet érdemes nézni? Az igényeink a következők:
    - Elöltöltős
    - Energiatakarékos (A+++, A++) - már ha ez nem valami humbuk marketing fogás
    - Digit. kijelző
    - AquaStop
    - Időzített mosás
    - Valami kímélő, kézi mosó program
    - Közeljövőben gyereket is tervezünk, és láttam, hogy vannak olyan gépek, amin van ilyen antibakteriális mosás (persze lehet hogy ez is csak humbuk)
    - A fal, és az ajtó között, ahová kerülne a gép, 70, max 72 cm a hely, de ebből a falnál még kb. 7 cm-t elvesz a bekötés, csap helye.
    Meg persze jó lenne, ha csendes lenne. Nem kell hajtómű sebesség, a mostani is 800-as, szóval 1000-1200-as fordulattal biztosan ellennénk.
    Milyen márkát érdemes nézegetni? Vagy esetleg ha a fentieknek megfelelő konkrét típust is ajánlanátok, azt megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák