Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Termi16 #47896 üzenetére
Azért gondoltam leírni ezeket a követelményeket, mert volt nálam kölcsönbe egy új Pioneer VSX 521 vagy 421 nem is tudom már, hogy melyik de a Media Marktban lett véve.. 60e Ft körül. És a Sony helyére berakva, egyszerűen szörnyű volt a hangja. A hangokat nem lehetett megkülönböztetni egymástól, semmi dinamika nem volt benne.. akármit állítottam.. akárhogy csináltam.. éreztem, hogy gyenge.
Mindig is álmondtam egy H/K-ról
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Keresek egy olyan erősítőt, akár használtan is (~50e körül) amely minden sallangtól mentes.
Régi Sony F210-em már megérett a cserére..
Najó.. ez így nem jó.Most nem tudom megfogalmazni szépen, szóval pontokba szedem mit szeretnék/keresek
-5 hangfal kezelése, de túlnyomó részt csak Sztereó használat.
-Legfőképp Szgépről lenne meghajtva.
-Minimális torzítás és ezzel együtt erőteljes szép tiszta, részletes hang kép.Eddig ezt: Harman/Kardon AVR240 néztem ki. Tudnátok ajánlani hasonló árban ennél jobbat? Esetleg ez jó árban van? Mi a véleményetek róla?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kezdocske #28869 üzenetére
Nekem is fontos szempont volt, mert egy ekkora tárgy akárhogy is szemet szúr egy ~18nm-es szobában.. és a szoba díszének is kell, hogy legyen. Végül a Fekete mellett döntöttem, talán azért mert szolidan de mindenhova jó, és nem csalódtam. Tényleg szép, visszafogott. Nekem bejött. De nyilván más ember, más igény
Csak képről láttam még M33i-t
Nem tudom ,hogy mi lehet hangzásban a különbség, de az enyémről tényleg csak jót tudok írni..Viszont tudni kell, hogy Nekem ez az első komolyabb hangfalam, szóval nem vagyok jó a véleménynyilvánításra, mivel nincsenek más tapasztalataim.. A régi Orion HS 500-at meg pár Somogyi hangfalat leszámítva,Ami igazán fontos lehet szerintem az az, hogy mekkora a különbség 2x150mm közép-mély és 1x165mm közép-mély között. Mert légnyomásban biztos, hogy van. De én ehhez nem értek
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#09634560 #28851 üzenetére
Az a legfőbb problémám, hogy a külön kapható-építhető DAC árával bőven átlépem azt a keretet amit most szánni tudok az egészre.
Hangkártya + épített analóg 5 csatornás (aktív mély) vagy egy AV erősítő amibe digitális jel megy. Nem célom az Audiofil minőség, inkább az adott keretből a lehető legjobb minőségJó lenne egy Harmadik fél aki meg erősítené/cáfolná az itt elhangzottakat
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#09634560 #28840 üzenetére
Dekóder szerepét egy Asus Xonar D2X hangkártya látná el, mivel PC-ről van (lenne) hajtva.
Szóval igazán mellé nyúlni nem tudok? Ebben az olcsó kategóriában mennyire használható D/A konverter található? Mert ha hozza azt a szintet amit a Hangkártya, akkor mehet a digitális jel is.. -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van egy Mission Mv-8 cinema pack hanfal szettem és ehhez szeretnék valami hozzá illő erősítőt venni vagy építeni.. 60e Ft ban gondolkodok.. megérné építeni ennyiből? (5 csatorna, AB osztály, a szükséges 2-3 gomb semmi több) vagy ez még bőven nem az a szint amivel érdemes foglalkozni? Esetleg ennyi pénzből ti melyik AV erősítőt ajánlanátok? Használt is lehet.. -
Hobbbyt
őstag
Echotech E-808 5.0
Mission - Mv-8 Cinema Pack
Wharfedale - Crystal 3 szett?Ezek közül melyik a legjobb választás? (90e ft mind a 3)
-
Hobbbyt
őstag
Jóestét!
Mi a véleményetek a Pioneer VSX-420 -ról? És kinéztem még mellé egy SAL 2610 5.0 házimozi hangfal szettet. Ez lenne az első erősítőm és hangfalszettem.A két tétel lényegében ki is meríti a keretet.. de szeretnék minél jobbat (már amennyire lehet ennyiből) Ebben a kategóriában tudtok valami más alternatívát? Az igényeim nagyok, viszont az erre a célra fordítható lehetőségeim kicsik..
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest