Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zamu

    csendes tag

    Sziasztok!

    El tudom képzelni, hogy rossz csoportba írok, ez esetben ha segítenétek megtalálni a megfelelő topicot azt megköszönném!

    A következő szituációra keresek megoldást
    Adott egy ház, a nappaliban egy Denon x2700h erősítővel, 5.1 hangfalakkal. Innen megoldható kábellel tovább vinni a jelet.

    Ebből nyílik egy hosszú konyha/étkező/előszoba.
    Ahhoz, hogy beszélgetés közben hallani lehessen a zenét itt, a nappaliban már kellemetlenül hangosan kell, hogy szóljon.

    Sütögetni a bejárat környékén szoktunk. Ide már nyitott ablakok mellett is csak akkor jut ki a zene, ha a nappaliban már nem lehet megmaradni, a konyha/étkező/előszobában pedig már hangos.

    Olyan megoldást keresek, ami lehetővé tenné, hogy ugyanaz a zene is tudjun egyszerre szólni a három helyszínen (tehát pl átsétálva ne legyen eltolódás a zenében), de akár külön - külön is lehessen hallgatni vmit.

    Nekem az jutott eszembe, hogy valami rádió jeladót tennék a bejárat közelébe, erről szólna a zene, ezt tudnák fogni az eszközök a helyszíneken.

    A kérdésem, hogy milyen megoldások léteznek a fent vázolt helyzetre?
    És hogy milyen eszközökre lehet ehhez szükség? Akár konkrét termék megnevezéssel, vagy csak eszköz névvel (mint pl rádió jeladó stb)

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák