-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi_386
csendes tag
válasz zsoika #37737 üzenetére
zsoika , VoidXs , köszönöm a tanácsot, megfogadom, már elkezdtem utánanézni az mp-knek.
mpo
A minix U9-H-t már korábban is kinéztem magamnak, de miután az androidos tv-kre is megjelent a Kodi tavasszal, nem akartam befektetni egy ilyen kis box-ba a hangprojektor miatt, most viszont már más a helyzet Anno az Nvidia Shield-et is sokan ajánlották, bár az már egy kicsit drága ...
Extremeaudion-n volt akciós Klipsch mélyláda, de hajnali 3-kor mikor keltem melóba, már elfogyott... Már keresek vmi alternatívát, pl mi a vélemény a Jamo J12-ről? Ahogy nézem a paramétereit, gyakorlatilag ugyan az mint a Klipsch R-12SW.
Amúgy jó lenne az Atmos sugárzó is, de már így is durván túlléptem az elején megbeszélt anyagi keretet, de ami késik...
koerwike77
Azt hiszem az én skiccemet láthattad Az egész területet kell figyelembe venni, de mi is a 820f 5.0-át vettük meg, bőven elegendő, bár a hangzás nem olyan a konyhában mint amikor a kanapén ülünk , de nagyon jó "mozi élményt" nyújt csak elég kevés a mély sub nélkül..
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest