- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannster
csendes tag
válasz arcitec #23864 üzenetére
Mit értesz megfelelő hmi-n? Kipróbáltam az 1, 2, 3, as portokon és nem volt kép. Minden próbálkozáskor vakon végignyomtam a med600 tv sys gombját ami pal, 480... 1080p ig megy kb 8 képformátum, de semmi.
A hosszú történet, h anno volt egy 720-as Pana plazmám, még ahhoz vettem a medet, azzal ugye max 720-on ment. Pár éve vettem egy W828-as Sonyt és az sem ismerte fel a Medet, a forgalmazó "van ilyennel" elintézte én meg elfogadtam, mert a Sony erősítömön (1080i-n ami a max felbontása volt, mert koros) keresztül működött, az xbox meg közvetlenül a tv-re kötve ment 1080p-ben (pár külföldi fórumon is találtam pár példát a med vs Sony problémára). Nyáron használat közben párszor elment a kép, de hang volt, rájöttem, h elkapcsolgat a képfelbontás, tehát ha megnyomom a meden a tv sys gombot kb 8x, megint van kép. Elvittem a medet a forgalmazóhoz, ahol nem tudtuk replikálni a problémát így abban maradtunk, h az erősítő a ludas. Ha az új erősítő csak a medet nem bírná, azt még valahogy megérteném, de hogy az xbox nem megy 1080-on csak 720-on az már sok egybeesés. Viszont h 2 HK erősítő is ugyanazt a problémát produkálja az vagy szériahiba vagy nálam van valami furcsa beállítás, szóval teljesen tanácstalan vagyok... (főleg, h mivel a csere gépet személyesen vettem nincs az elállás joga)Igen, pesten lakok a Pólus Center közelében a XV kerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs