Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Dr.Zoo #29738 üzenetére

    Működik mindegyik mailcím. [link] Telefont hiába, nincsenek már nyitva ebben az évben.

    (#29737) szazbolha
    Picit tényleg fogom a fejem. :) Mert annyira nem bonyolult a dolog, és simán érthető abből amit írtam. :) Fura, hogy ennyire nehéz ügy neked.

    Nem látszik az első kép. Már írtam, hogy ha így csatolod, én biztosan nem látom.

    A TQWT általánosan hülyeség szerintem. Általában van egy kiirthatatlan 5. és 7. felharmonikusa. A táguló TL-ek, tölcsérek mind nagyon csúnyán rezonálnak. Persze, van akinek ez például tetszik. De szerintem inkább ufó leszállópálya hangulata van.

    Közben mobilnetről megnéztem, nem jó a forduló, az általános mórickarajzok nem érvényesek, a hullámfront nem fordul be a sarkon, mindig a legrövidebb utat találja meg. De ezt is írtam már neked. Tehát, a válaszfal után rögtön a teljes keresztmetszettel találkozik. Ezt így érted már?

    A második, ha jól látom egy tömegterhelt TL akarhat lenni, a legproblémamentesebb. Bár a hosszú kilépőalagút miatt kicsit b-reflex szerű. Nem látom a modellezést, hogy mit mutat ebből a szempontból. Az biztos, hogy erőteljes félhullámú rezonanciák alakulnak ki a párhuzamos kemény visszaverő felületek között, ez viszont nincs rajta a modellezésen, de a valóságban ott lesz.

    (#29736) Soká
    A többesszám azért volt, mert több verziója is volt, de ebben a formájában már megszűnt.
    Jordan JX92S [link]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák