Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok.

    Nagy segítségre lenne szükségem:

    Az autóm szilentjeit szeretném házilag kicserélni. A helyszín a garázs lenne, ahol van szerelő akna. A gond ott kezdődik, hogy az ilyenekhez általában csápos emelőt szoktak használni(kép alul), ilyenünk pedig nincs, és nincs is tervbe beszerezni:

    A kérdés az lenne, hogy milyen megoldást tudtok ajánlani, ami biztonságos, és helyettesítheti a csápos emelőt? Én pl a krokodil emelőre gondoltam:

    Ebből vennék kettőt, két oldalra.Csak az a gond, hogy a sok mozgatástól oldalra is billenhetnek, és akkor az egész kocsinak és futóműnek annyi. Na meg lehet nekem is. Remélem lesznek a témában tapasztalt fórumtársak, akik tudnak tanácsot adni ezzel kapcsolatban.

    Ja, és hogy miért nem viszem szerelőhöz? Köszöm, 3 szerelőnél volt a kocsim az utóbbi időben, de túl sokat nem tettek a problémák feltárását, és kijavítását illetően. Magyarán a környéken nincs értelmes szerelő! Aki meg lenne, és megbízható, az meg más márkatípusokat vállal, az enyémhez meg kevésbé ért, így nem vállalta el. Szóval a 4. rábszásomat szeretném elkerülni, így inkább magam oldom meg a problémát! Eddig még egyetlen projektem sem fulladt kudarcba, remélem ez sem fog!

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák