Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrDerekas

addikt

Nos Urak újabb kérdés következik ;) Milyen műanyagból lehet marógépre (faipari) vezető gyűrűt vagy távtartó gyűrűt esztergálni, illetve mit lehet kapni erre a célra a kereskedelemben? (Sablonokkal marnánk keretek élét. Ez úgy fest, hogy a maró tengelyére, a marókés fölé kerülne egy ilyen gyűrű, aminek a közepébe egy csapágy van beillesztve, amelynek belső átmérője megegyezik a maró tengelyének átmérőjével. Szóval ez vezetné meg a sablont. Többféle késünk van, de több átmérőjű gyűrűt/tárcsát is kellene esztergálni, lévén koncentrikus körök lennének marva és így egy darab sablonnal az átmérőt variálva tudnánk több méretet is marni/pucolni.)
    Textilbakelit ami hirtelen eszembe jut, csak elég húzós az ára. Esetleg ha kicsit könnyebb anyag és olcsóbb megoldás is lenne, az nagyban optimalizálná a kiadást. Úgy rémlik van valami fehér vagy enyhe sárga színű műanyag is erre a célra, csak nem tudom mi a neve. 18-22 milliméter közötti vastagságban kellene, akár darab tábla is megtenné. (50cm x 80 cm-es darab évekre elegendő lenne) A köröket/korongokat azt kivágom és a vasas cimbi megoldja az esztergálást nekem méretre, besüllyesztve a csapágy házát is az anyagba, vagyis magát a csapágyat. Szóval műanyag kellene nekem. Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák