- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #13179 üzenetére
Inkább mindenki szépen gyűjtse a lóvét, és az én kp-imat edzze tovább
r0by pl. megvehetné a Jól fejelő kp-mat, és tolatná Neki a védekezést is titániig.
Egy szélsőedző Bajalovicot (gyors) edzhetné titáni szélsőjátékig.
Newpest meg a technikás kp-nak adhatná a gólszerzést.
3-4 szezon, és milliárd fölöttit kaszálnátok velük
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #13175 üzenetére
Ha lesz 4 titáni védőd (nem lesz az drága?
), akkor ahhoz igazítod a taktikát-felállást.
De akkor most tervezd meg az egész csapatépítési folyamatot (tudom, könnyű ezt mondani, ne aggódj, én se tudom még a magamét
). Az a lényeg, hogy ha most veszel 4 titáni védőt, arra kell figyelni, hogy ha majd feljebb kerülsz, akkor még mindig tudd használni Őket. Ne akkor legyenek 36 évesek, mert akkor ugyanúgy jársz , mint a mostani kp-kal.
Ez egy ördögi kör. Mire megint eladsz egy garnitúrát, és erősítesz máshol, az a lényeg hogy akiket most veszel, még jócskán topon legyenek.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #13173 üzenetére
Azokkal az a baj, hogy az alacsony erőnlét miatt nem teljesítenek sokáig jól. Miattuk nem éri meg (szerintem) drasztikusan megemelni az erőnlétet, mert az a formák ill. edzés rovására menne.
Nem nagyon tudok most erre mit mondani, más szögből látom a dolgokat, ügye kp edzés miatt sokkal nagyobb mozgásterem van kp-értékelés ügyben.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #13168 üzenetére
A jó/jó nem rossz, kérdés el tudod-e vinni annyiért.
Akkor érdemes majd edzővé konvertálnod, amikor már sok-sok pénzből megerősítetted a csapatot, és tervezel egy szintlépést. Addig játszhatna, és növelheted a tapasztalatát, ami majd a konvertálásnál csökkenti az árat.
Zs
Ui.: most, a jelenlegi keretnél én nem lőném el ezt az edzőt, de ha már a csapatban van, az nem gond. Ill. az elsődleges szempont most a bennmaradás nem?
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #13109 üzenetére
Hajrá-ajráááá, szurk-szurk
Én azt hittem ma győzök, de eddig szopónak tűnik
Besz@rok.
r0by védelme eddig 1 gólt sem kapott a bajnokságban, erre most az ellenfelének jött egy szöglet + gól, majd egy Gyors beadás + gól
Én meg a legendás vagy tökömtudjamár milyen taktikámmal középen támadok
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #12725 üzenetére
És mi az az elmélet?
Mert nekem most ez van: A csapat a legutóbbi 7 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 7 győzelme van.
De a formák szarok. Sőt tegnap még a csapatszellem boldog(8) volt, az önbizalom meg teljességgel önelégült(10), ma reggel ezek pedig elégedett(6) és kiváló lett(6).
Mi a tökömtől lett ez a nagy esés? Kapja be.. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12719 üzenetére
A csapnivaló is magasabban tartja, még ha kicsivel is. Kalkulátorral nézd meg.
Mondjuk ha 4,5 a középérték, akkor kb. 4,8-4,9 lehetne.
Kérdés megéri-e ez a növekedés a köv. meccsre. Tehát ha pl. most lazázol, ezáltal jobban kikapsz, az jó-e vagy sem. Írtam, hogy vereség és vereség között is óriási különbség van. Ha esélytelenebbként is lősz 1-2 gólt, esetleg a meccs elején vezettél is, a szurkolók imádni fognak, még ha ki is kaptál.
Szal nem egyszerű döntés.
Jaaa, hogy pocsék, azt hittem csapnivaló
Akkor valszeg pocsékkal nem éri meg.
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12698 üzenetére
Vágom én
A TSI nem lényeg, azért nem nő, mert közben csökken a formája. Az edzést megkapja, nem sérül le és kész. A forma-romlásból meg nem következik a sérülékenység, a jóképű olasz csődöröd sem volt rossz formájú, még is mindig lerúgták
Szal vágom én, hogy b@ssza meg a HT, de visszafordíthatatlan baj nem történt. Kitartás
Én Patrick-ot tisztelem, mert nála 2 osztályesés is történt hülyeségek miatt, de kitart. Mondjuk lehet, hogy már 5-6 lap-topot leamortizált
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12696 üzenetére
Akkor elmegyünk Debrecenbe, és megkeresünk
Itt maradsz és kész. Ez csak az első igazi generációd, az edzésük megy, a többit magasról tojd le
Kapusedzést választottad, ami egy picivel később hozza az eredményt, ellenben kifizetődő lesz majd.
Zs
Ui.: még Patrick szólhatna 1-2 szót ez ügyben.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12532 üzenetére
Tulajdonképpen leírtad, amit látni szerettem volna.
Először az ugrott be, hogy volt egy srác, aki véletlenül az erőnlétedzésez tette a 100%-ot, az edzésintenzitáshoz meg a pl. 13%-ot.
De nálad ez biztos nem így van, mert akkor az öreg rókák is nagyszerű erőnléttel szaladgálnának
Azt próbáld megnézni (talán HO-ban), hogy a formahanyatlás akkor kezdődött-e el, amikor megemelted az erőnlétet?
-
PazsitZ
addikt
válasz
plus44 #12530 üzenetére
13% az erőnléti, de az intenzitás?
Mert ha az pl. lehet túl alacsony is és akkor nem tudod kihozni, ami benne van. De persze a magas érték valamelyest ronthatja a morált, sérüléshez is vezethet.Segédedző jónak tűnik.
Alapvetően nem feltétlenül baj az, ha valaki 2X játszik, csak gondoltam, ha rendszeresen ezt nyomod vele, okozhat esetleg gondot. De akkor nem.
Ha új a csapatban akkor lehet ok a romlásra, a szeméyliségétől is függően, mennyire hamar illeszkedik, be. Bár 4 hetet emlegetsz, szóval az már elég idő, szerintem. -
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12404 üzenetére
Benned legalább még tartja valami a lelket
Én még átadás után szeretnék visszatérni jsz-re, hogy a belső kp-k titániak legyenek.
De nem tudom, meddig vigyem az átadást, ill. egyáltalán meddig tudom fenntartani a srácokat.
Dirck Kiese most lett 21, és már több, mint 4 millát kér hetente. Nemsoká mind a 6 kp 21 lesz, csődbe fogok menni -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12274 üzenetére
Ááááá, akkor nem is az igazi
Különben is, már egy hete bukmárkolva van, volt időd szépíteni rajta. Ezt múlt héten, frissen ki kellett volna írni, mindent beletéve, amit éppen akkor éreztél.
Én írtam, bár nagyon odafigyeltem, hogy még az elfogadható kategóriába tartozzon
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
plus44 #12251 üzenetére
mondjuk az az igazság hogy én még azt sem tudom a játékos megyfigyelők ajánlásaiból kit érdemes igazolni.
most örülök hogy végre kapusom lett. Az első 6 meccssn csak valakit betettem hogy legyen volt is max 1,5 csillag.
Most meg az új srác egyből 5 csillaggal fogott.
61641342 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
plus44 #12249 üzenetére
Ennyire nem foglalkoztam vele én csak úgy játszogatom ezzel a játékkal. Valójában azért kezdtem el mert az igazi HT kupákon az indulást ahhoz kötötték hogy minden játékosnak kell birtokolni HT csapatot.
De azért már jobban érdekel mióta elkezdtem. Szerintem figyelembe fogom venni és lehet következő szezontól akkor ilyen 4 csapatos bajnokságokat preferálok az ifiknek.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #12100 üzenetére
Jah, de azért van ott posztmátrix, meg képességmátrix. Ami azért elég sokat jelent, főleg az elején, amikor még azt sem tudod, hogy ki hova való, csak tesztelgeted a posztokat.
Szerintem megéri az a pár klikk hetente egyszer, nem sok idő. Mert ha mindezt kézzel kellene vezetgetni..
Amúgy szerintem gyorsan megszokható a használata, legalábbis nekem elég volt 2-3 hét. Ahogy jöttek a meccsek, riportok, játékosok, úgy esik le az embernek a tantusz.Én amit nem értek, hogy van már 5 speces ifim youthclubba, viszont HT csak kettőt lát ebből.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12096 üzenetére
Wazze, akkor már 16 évesen jó?
Töltögesd csak a Youthclubra, szerintem nemsoká meg fognak keresni vele kapcsolatban. Bár fene tudja, az ideális szülinapokkal sosem voltam tisztában
Nemsoká maxol az én kapsuom, és akkor nekifekszem a remek kp-nak. Jsz-átadás kombót kap. Barátságosokon meg védekezés-területvédekezést ill. keresztlabdák-széleken támadást, hátha valami kiderül.
Zs
Ui.: örülök és szorítok a bennmaradásodért
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12076 üzenetére
Nem lehet remek ifiben.
Minden más poszton, skillnél lehetséges a max. remek szint, de kapus csak jó skillel jöhet fel ifiből. Az más kérdés, hogy a jó szinten belül hol áll.
Newpest kolléga arra célzott, hogy felhozod a srácot a felnőttekhez, és egy edzés után remekre vált, ha szinten belül magasan áll.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12093 üzenetére
Hidd el, neked segít. Főleg, ha nem csak olyasmit edzel, ahol egy srác van.
Amikor jön pl. egy posztra 3 tehetség, de mindháromnak más kiegje van. Na, ott igencsak ki kell számolgatni-kalkulálni, hogy mit-hogyan csináljon az ember, hogy lehetőleg mindent maxoljon.
Én meg megyek melózni, reggelig zombi-on-line üzemmódban leszek
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12089 üzenetére
Ha régóta vezetted volna, lehetne látni, szinten belül hol van.
Sebaj, edz tovább védésből, minél magasabb legyen szinten belül.
Ht-n nem mindig mondja az edző a maxolást, de a besárgulásból tudod, ha "kész" van a srác.
Az én kapusom is jó már, de még nem maxolt. Most, szerdán is lesz meccs, meglátjuk, mi lesz.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #12087 üzenetére
Azért írtam, hogy szerintem kérdezzük meg zsollit (nem tudom hol van már, biztos csajozik
), neki már több tapasztalata van.
De szerintem ahoz, hogy jelezze ezt, pontosan kell vezetni az edzői értékeléseket. Na meg persze valamikor nyilatkoznia is kell egy-egy játékos maximumáról az edzőnek.
Nekem is csak 3 játékosnál van nem egész szám. -
r0by
addikt
válasz
plus44 #12076 üzenetére
Youthclub szerintem mutatja.
Nálam így néz ki a csatárom átadása(baloldali két szám) és gólszerzése(jobboldali két szám).
A párokon belül a bal oldali az aktuális, a jobb oldali pedig a max. Persze gondolom ehez az is kell, hogy az edző nyilatkozzon a max-ról és ezt vezesd is a youthclubban.
De szerintem erről zsolli, a mákos róka, többet tudna mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest