- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70552 üzenetére
nem a heti -1kg a lényeg, hanem a heti -1kg zsír
Heti 1kg zsírt fogyni meg nem olyan egyszerűMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nepszter1
addikt
válasz God Vazzeg #70554 üzenetére
azt a k... Milyen edzés tervel ?
-
Zola007
veterán
kimaradó edzés esetére egy tömörített mell-tric-has edzéstervet kérnék véleményezni (piramis):
chest press 3x
tolódzkodás tricepszre 3x
kétkezes / egykezes (amelyik szabad) nyomás ferde padon (30°) 3x
csigás letolás (egyenes rúd) 3x
tárogatás gépen 3x
hasprés 3x
cable lower chest raise (magyarul nem tudom) 3x
plank elöl, bal, jobb 2-2-2(#70556) God Vazzeg: grat a srácnak és az edzőbá'nak is
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nepszter1
addikt
válasz God Vazzeg #70556 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék rá nagyon
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70559 üzenetére
Nem, írom
De azért köszönöm a titulustMegnézném a diétázó amatőr testépítők hanyad része fogy tényleg heti 1kg zsírt
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
deniro2
senior tag
válasz Zola007 #70560 üzenetére
Akkó hogyvan, mester, van olyan hülye a szervezet, hogy folyamatos igénybevétel mellett izomból megy le a fele? Vagy vagyok olyan hülye, hogy beleszámolom a járulékos súlycsökkenést?
Amúgy T1 is jó izmos lehetett, ha 10 hónap alatt leadott 50+ kilót és ebből még 40 sem volt zsír...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Elég üldözési mániád van nem hiszem hogy itt bárki nevetett volna rajtad vagy amit írtál aszokásos cinkelésen kívül.
Amúgy brutál a srác meg a kopasz se rossz pont ilyen a frizurám csak szebb vagyok 😈"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
lacy86
addikt
Lehet tudni az edzes tervet?!
-
BÁ Nutrition
addikt
Eddig azt hittem kb 30 év körül lehet
ja meg hogy tele van[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #70564 üzenetére
Hát azzal én se sértettem volna meg hogy naturál...😁
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
userxy
őstag
A naturál részt akkor hiszem ha mutat róla orvosi igazolást.
Bár félreértés ne essék nem kérdőjelezem meg 100%ban. Akár lehet is.
Nekem tök mind1 igazából.De ahova jártok versenyezni erőemelő versenyekre ott nagyon nem az a tendencia hogy natural az ember.
(bár mindenki azt mondja) -
Assdak
őstag
Ha már a minél nagyobb súly kinyomása a cél, miért nem hidal? Nem kötekedés csak kérdezem, amúgy szép eredmény.
-
prot-ko
csendes tag
válasz Woodslave #70536 üzenetére
CFM ULTRAWHEY 80 Instant 10.100Ft/2kg 18.000Ft/4kg (80fehérje 6 szénhidrát 6 zsír)
WPC 80 INSTANT 7.500Ft/2kg 12.600Ft/4kg (80fehérje, 8szénhidrát, 6,95zsír)Ebben mit nem lehet érteni?
Azt hogy két azonos fehérje WPC80 instant, és két igen eltérő ár?Ekkora különbség egyetlen egy fehérjét gyártónál nem létezik.
ha csak nem az egyik mondjuk nem WPC80, vagy mondjuk osztály szar-ság.Tehát 3.500Ft-ba kerül 2g ízesítő?!?! Igen ezt a tudatlanokkal meg lehet etetni.
100% BCAA 2:1:1 INSTANT ízesített (85%) 10.200Ft/800g
BCAA INSTANT NATURAL (99%) 6.600Ft/800g -
Woodslave
félisten
válasz prot-ko #70568 üzenetére
Biztos tejcukorként adják awpct. Te vagy a protein szakértő mondd meg te. Az hogy a másik fehérjének más a gyártási módja gondolom nem számít... Az ízesített meg parasztvakítás hajlandó megfizetni az ember. Én is vacilláltam. Aztán inkább nem fizetek aromáért. De majd kiderül ha szétfosom magam. Amúgy meg az árképzésben nem csak a nyersanyag és a minőség tükröződik
-
kona005
senior tag
Szerintem nekem most a Jumbo helyett akkor 100% Beef lesz most, kipróbálom. Wheytől félek hogy nagyon pattanásos leszek ,amúgy is van...
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70561 üzenetére
Nem vagyok mester, az ő lenne:
Csak szeretem ha pontosan fogalmazunk, mert idejön valaki aztán azt hiszi, hogy heti 1kg zsír leadása az sétagalopp.
Abból amit írtál meg nem derült ki, hogy beleszámolod-e a járulékos veszteséget, az én olvasatomban azt jelenti hogy heti 1kg triglicerid (na jó, legyen 90-92dkg + kötőszövet) elégetése (7000-7700 kcal) nem nagy szám.
Szerintem meg igen, ennyiÉn is leadtam 10 hónap alatt 41 kilót és akkor most mivan?
Utólag meg nem mondja senki, hanyad része volt ennek tényleg zsír. Egyikőnk se feküdt be egy dexa scanre előtte/utána[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70576 üzenetére
köszönöm
Még annyit az előzőhöz, hogy 2 dolgot érdemes megkülönböztetni:
1, valaki nagy túlsúlyról kezd el diétázni, de NINCS konditermi előélete (Pl én is sportoltam előtte több mindent, de kondiba sose jártam.)
2, vagy mint Te és itt sokan, tömegelős-diétás ciklusban, 1-2-5-sok év edzésmúlttal(1) esetben az hogy erősebb lett és nagyobb súlyokkal tud dolgozni, nem azt jelenti feltétlenül, hogy fogyott és izmot szedett fel egyszerre.
Sőt - szinte biztosan - vesztett izmot is, csupán megtanulta
- a gyakorlatok helyes kivitelezését
- hogyan irányítsa agyi szinten az idegrendszerét az izmok mozgatására
- összehangolódott az idegek tüzelése, több rost és segédizom képes egyszerre munkába lépni(2) esetben aa felsoroltakon már az edzésmúlt során (jó esetben) túlestetek és a diétás szakaszra közel maximális hatásfokkal tudjátok használni az izomzatotokat.
Itt a súlyvesztés erőszint megtartás mellett már valóban közel 100%-ban jelenthet zsírszövet vesztést.Én és - ha jól olvastam - t1 fórumtárs is az (1) kategóriába tartoztunk, ha nem 16 kiló, de egy 5-8 kiló izomveszteséget valószínűleg ő is elszenvedett, tisztán zsír és kötőszövetből 50 kilót fogyni sajnos nem reális.
Szerencsére kompenzálni tudta az idegrendszeri fejlettség. Én annyiban jártam sz.rul, hogy eleve sz.r volt a térdem, lábazni csak nagyon körültekintően tudok, addig tudom csak emelni a súlyokat, amíg elkezd fájni,
Ezért onnan sokat és látványosan vesztettem, pedig nekifutottam már 4-féle módszerrel a dolognak[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #70578 üzenetére
azt nem tudom, de én azt mondom a videóra, hogy " rva annyukat, rohadjon meg az összes befőttjük "
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #70578 üzenetére
Vajon hány évet kell még edzenem hogy így nézzek ki? 😈
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #70581 üzenetére
Hát elég rezistens vagyok rá az biztos 😁
Mindegy a második helyezett formát megcélozzuk jövőre 😌[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #70582 üzenetére
azért a csirkefaszt szerintem kipróbálhatná, hátha...
-
t1
addikt
válasz Zola007 #70577 üzenetére
Persze, vesztettem izmot is főleg combbol, máshol amúgy se volt , viccet félre téve most lehet építkezni , illetve januárban kiderül, hogy a tzs% mérésen a régi 95.5kg súlyhoz volt 71.2kg izom tömeg illetve 19.6kg zsírtömeg 20.6% tzs, mennyire változott a 86-87kg-re leosztva, kíváncsi leszek mennyire fog ez a 71.2kg izomtömeg eltűnni
-
Woodslave
félisten
voltam a tecsóban és találtam barnarizst. Bár megoszlik a "tudomány" hogy csodaszer vagy méreg, de elég jó árban volt (380Ft kiló) úgyhogy vettem egyet. Egyik ch-s kajának jó lesz. Agyalok hogy feladom a carb loading elméletet és elosztom a ch-t, este meg csak ami a lencsében meg mogyoróban van (így komplettálok, de azért némi hús is megy majd "köretnek" )
-
Koppanyvezer
tag
Pénteken edzés után hazafelé a vonaton falatozgatok... illetve falatozgatnék, ha nem lennék olyan balfsz, hogy a földön landoljon az egész adag kajám. Velem átlósan szemben egy igen tekintélyes izomtömeggel rendelkező koma ül... én így rámosolygok, ő vissza. Az én mosolyom mögött a "büdöskurvaéletbemár" látszódott, az övé mögött pedig az "I know that feel bro".
[ Szerkesztve ]
Steamen: xxxpaulxxx
-
Woodslave
félisten
valami főszakács árulja már el, hogy mondjuk a főtt lencse vagy akár a csak beáztatott meddig bírja a hűtőben csírázás nélkül. Nem eszek egy nap sokat, ezért nincs kedvem 50-100 grammokat naponta főzőcskézni...
-
addikt
válasz gghrtz #70537 üzenetére
Nagyon szexi, ahogy betűrődik a boxer a seggedbe
Na de komolyan, az a baj ezzel a ketogén diéta dologgal a szememben, hogy ez nem egy fenntartható dolog. Ez ugyanazért lett népszerű a gyúrósok körében, mint a káposztaleves diéta a nők lapja olvasói között. Meglátja az ember, hogy semmi ch, jó drasztikus módszer, akkor ezzel lefogyok gyorsan. Lehet, hogy még jó is kúra szerűen, de akkor azt megfelelően is kell időzíteni. Vagy te most komolyan gondoltad, hogy végigketózod az ünnepeket? Ne vicceljünk már
Én a helyedben inkább valami ésszerűbb dolgot csinálnék, amit mondjuk kisebb csalásokkal tudsz az ünnepek alatt is csinálni. Aztán ha nagyon akarod, majd január-februárban lehet kezdeni a ketogént. Meg ahogy már mondták előttem is, azért 4 hónap alatt nem biztos, hogy sikerül 1 számjegy közelébe kerülni. De ha rendesen csinálod, azért a 15-17% simán meglehet. Az edzéseidtől is függ.
(#70589) Woodslave
Hát a főtt lencse már nem fog kicsírázni[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #70590 üzenetére
jó ez, 24.-ig ketózik, aztán 3 napot tölt Két ünnep között ketó, aztán szilveszterkor tölt (a töltött káposzta nem keto barát?)
jóvan az a poén része volt mondjuk akkor érdemi minőségromlás nélkül meddig bírja?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Ha ő naturál, akkor én megálltam a fejlődésben 15 éves koromban.... Azt hittem ma már nem lesz rosszabb hír számomra
-
addikt
válasz Woodslave #70591 üzenetére
Velem egyszer jól kibaszott anyám. Vettem egy kiló lencsét. Úgy voltam vele, hogy majd megfőzögetem magamnak vagy 3 részletben. 100 g ch-n voltam, kb. 50-60 g ment a lencséből. Erre mielőtt mentem vissza a koliba, muterom megfőzte az egészet nekem és úgy rakta be. Na az így az aktuális bevitellel bő 10 napi adag volt. Majd 2 hétig csak lencsét ettem. Úgy megutáltam, hogy utána fél évig nem csináltam.
De a lényeg: a végére sem romlott meg. Megcsinálhatod előre is. -
gghrtz
őstag
Annyira nem izgatnak az unnepek. Amugy koszi a bokot, azt hittem mar senki nem veszi eszre. Ugye szombaton volt a toltes utolso napja, az elobb voltam csöcs-tricepsz, es olyat durrantam, hogy az valami eszemetlen.
-
Assdak
őstag
Nem tudja valaki, van az országban valahol nagyobb méretű MR gép? A győri és a fehérvári kórházban lévőbe nem férek be...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok