- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Srácok. Most rendeltem egy nagyobb myprotein adagot és véletlen benne maradt a kosárban egy Hurricane XS Mocha 2,5 Kg. Sajnos nem tudtam mar időben kiszedetni a rendelésből.. ha valaki érdekel írjon magánba, nekem nincs rá szükségem...
ps: kb 3 percel a rendelés feladása után irtam nekik de ma válaszoltak hogy sajnos "Már nem volt idejük cancelezni..."
-
Ijk
nagyúr
Nájtmér vajon lenyomta már a heti 2. lábedzését?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
na úgy tűnik, hogy a vállfájdalmat az extra súlyos tolódzkodás okozta (azaz ezt se tudom csinálni a fekvenyomás mellett) A csuklómmal szenvedek még kicsit, az OHP-t is talán visszább kéne vennem. Jobb karomon a teniszkönyök (vagy golf, de inkább mindkettő) enyhülni látszik, hogy nem csinálom az extra súlyos húzódzkodást meg a nagyobb súlyos bicepsz curl-t. Óvatosan kalapácsos bicepszezgetek, hátha erősödik.
- rokkantsági jelentés...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
válasz FollowTheORI #69857 üzenetére
Hát 15% tényleg csak jóindulattal, de azért 20%-nál láthatóan kevesebb. Inkább a bőr miatt látszik többnek, annyira azért mégsem húzódott vissza, mintha nem lett volna előtte vágósúlyban.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
-
Zola007
veterán
szerencsés alkat vagy hogy nem volt mindenhol szétrepedve a bőröd.
Én ha egyszer be is megyek 10% alá, úgy fogok kinézni mint egy vénasszony 20 plasztikai műtét után#69863) Nightmare: ilyen szintű kövérség után már nem az a lényeg, hogy több a zsír mint kéne, hanem hogy sokkal kevesebb mint volt
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
válasz Zola007 #69864 üzenetére
Ez jogos, ellenben arra gondolta, hogy nem akar itt megállni. És tovább szeretne szálkásodni.
(#69865) Assdak válasza : hadd döntse el Ő, hogy érdekli-e a téma, ne Te mondd már meg.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz Assdak #69867 üzenetére
Nem tudtam mit jelent (konkrétan nem érdekel , de megnéztem), a véleményem nem változott. Eldönti majd, hogy érdekli-e a téma, vagy sem.
Érted miért kérdeztem Tőle?
(#69868) shteer: Nem. Miért is? Mert más véleményen vagyok?
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Koppanyvezer
tag
Mindenki nyugodjon le a a picsába, holnaptól böjt van!
(A memegeneratort tiltja a proxynk)
Steamen: xxxpaulxxx
-
Radnix
senior tag
Holnap után már NO Xplode-al fogok edzeni, már évek óta nem használtam ilyen komplex pörgetőt, csak koffein kapszulát, be vagyok zsongva
-
Nightmare
senior tag
Nem vagyok itt, mindjárt nem szalad a topic.
(#69858) Woodslave: nekem a kalapácstól lett rosszabb a teniszkönyök...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #69877 üzenetére
...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz HussarF #69827 üzenetére
Oszt tinderre mezítelenes ( félig) képeket raksz fel,hogy egyből jönnek kurni a nők? Most puhítok egy sunát,de még az első talit is nehéz összehozni,mert szokásos hülye duma,hogy zh-zok és nincs 1 kibasz.. órája,mert ugye abból nem 1 óra lenne
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #69879 üzenetére
hát ha te is mezítelen képet raktál fel akkor ne csodálkozz...
komolyan húzzatok a tinder vagy nőügyek topicba ezekkel a fasságokkal
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #69881 üzenetére
igen, de hogy jön ez ide? (észrevetted már hogy smileykból szavakat lehet kirakni?)
-
shteer
titán
-
-
FIREBLADE78
addikt
Leszarom ki mit gondol bazzeg itt semmit nem lehet írni,mert egyből kiforgatják az ember szavait
-
FIREBLADE78
addikt
Ma kacsacombot sütöttem,ákciós vót a spárban,-50 %,igaz mintha kicsit büdös lett vna,de hát jóvanazúgy
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #69886 üzenetére
apropó beszéd képekben:
el ti mind a -baamúgy igazad van a tinderrel kapcsolatban
már már netalántán mégisha olybár tűnik nekem a leírtakból, hogy ott igen könnyű phinát szereznibiztos belelépett a kacsa valamibe az udvaron. Oda se neki, már őt se érdekli. "ha meghaltam ne kérdezd meg, miért büdös a lábam bazzeg"
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #69879 üzenetére
Hát nem árt, ha van fent olyan is, lehetőleg egy szárazabb formáról De amúgy dolgozni kell vele rendesen, kb. minden 20. csajjal lehet kezdeni valamit. Ne add fel, itt sem pottyan az ember ölébe az eredmény. Olyan ez is, mint az edzés, bele kell rakni a munkát
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] valamit tényleg xarul csinálok, itt van ez a nyikhajnak tűnő gyerek de beáll a 180 alá és nem zúzza agyon
-
Ijk
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #69894 üzenetére
Ja akkor az nem jó semmire. Van aki a tajgán is tud 10-es pinát fogni, a többiek meg armani ruhában sem, programmal sem, isteni közbeavatkozással sem sikerül még ha egyedüli férfi 200 nő között is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
userxy
őstag
-
Casanova*
veterán
Szénhidrátforrás edzés utánra érzékeny gyomrúaknak
(#69897) userxy: és még a csávónak beszélnie sem kellett, csak mutogatott. na ennyit számít a kocsi,pénz.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest