Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Angel2014 #162921 üzenetére

    Én fordítva látom, azért lettem kövér, amiért olyan életmódot folytattam: kevés mozgás - kevesebb tst termelés emiatt + szar ételek, amik szintén tst ellen dolgoztak. végső soron alacsony volt vszeg a tstm s valószínű azért is zsírosodtam és kevésbé izmosodtam, de ez nem elsősorban a tst termelésemen múlt, az csak egy közbülső, majdnem utolsó lépés volt ebben.
    Emiatt szvsz valóban van köze hozzá, de ez kb tüneti kezelés lenne részemről, nem a tst szedésével meg megsterséges boostolásával kell megoldani, hanem életódváltással, ami jó hatással van a tst-re is. Nem mellesleg már jól vagyok, alacsony testzsír, gyarapodnak az izmok, elméleted alapján akkor most sok is bennem a tst s le kéne csapoljam lassan :D?

    Ösztrogént tolnak termekben? anabolikus szteroidokat tudtommal, ami tst yakorlatilag, s e mellé szednek ösztrogén blokkolót tudtommal? (lévén tst és ösztro nagyon közel van egymáshoz s túlzott tst fogyasztás esetén elkezd a szervezet ösztrogént termelni, ami nem kívánatos férfiaknál (tipik szteroidos tünetek, pl megnövekedett mellbimbó és társai)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák