Hirdetés

Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Tomics #11295 üzenetére

    Edzőteremben elliptikus trénerhez volt szerencsém és azt jobban is szerettem használni mint a szobabiciklit. Intenzívebbnek is tűnt a plusz karmozgás miatt. Félre ne érts, nagyon köszönöm hogy leírtad a véleményed. :R De esetleg van valami ellenérv az ellipszis gép ellen? Itt például azt írják az olcsóbbak semmit sem érnek: [link] De ez meg Gyakorikérdések.hu, ami tudjuk milyen. ;]
    Például marhára nem derül ki hogy elektromágneses alatt mit ért. Mert találtam például egy ilyet [link] itt motor végzi a fokozat állítást és mágneses elvű a fékezés. Lövésem sincs már mit használtam az edzőteremben, de amennyire meg tudom ítélne az is ilyen elven működött, a vezérlő tábláról lehetett 14 fokozatban állítani a nehézséget (azt hiszem valami 8-ig jutottam vele :D). Nyilván az valószínűleg nem egy 110 ezres gép volt hanem sokkal drágább.
    Igazából a gond hogy ötletem sincs ezek közül a márkák közül mi az ami megbízhatónak mondható. Viszont max. 100 ezret még be is áldoznék az akcióra, ha már veszek ilyet akkor inkább olyat szeretnék ami nem két hónap után kuka. Ha kiszámolom egy évre a havi kondi bérletek is ~75 ezer forint körül lennének azon a helyen ahová jártam.

    Vagy teljes vakvágány az egész? :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák