- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz kmisi99 #11248 üzenetére
A normális testalkatról alkotott képed folyamatosan változni fog.
És ne aggódj folyamatos edzés mellett sem fogsz hirtelen gusztustalanul kigyúrt állat lenni. Az időszakos edzés viszont a lehető legjobb eszköz ahhoz hogy elmenjen a kedved az egésztől. Fél évet nyomjál le becsülettel utána döntsd el hogy mit is akarsz. -
Ijk
nagyúr
-
a4ből
csendes tag
köszönöm, akkor még konzultálok az edzőkkel is!
-
cekkk
veterán
Nekem lenen egy kérdésem
Most nézegetem a Krumpli összetételét, és ma rizs helyett, egy kis főtt krumplit akarok betolni. Azt mondja 20 gramm szénhidrát van 100 grammba akkor majd fél kilót betolhatnék magamba minden bűn nélkül(természeten nem egyszerre ),most lecsökkentettem kb 1-1,5 ts /gramra a bevitelt, de hozzá teszem 193-195 centi magas vagyok és 110 kiló körül mozgok
Van benne még valami a krumpliba amire figyeljek és ne egyek ennyit ?
Jelentem nem sült krumpli lesz belőle[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kassadin
addikt
válasz runner 125 #11267 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #11267 üzenetére
Ezt én be is szoktam tartani.
-
d3lete
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg 1kg-os kiszerelésű WPC80 fehérjét tudna nekem szerezni? 3000ft körül.
Régebben toltam és nagyon megtetszett hozott elégsokat. -
SzlobiG
félisten
-
d3lete
aktív tag
Nem ilyet szedtem átlátszó zsákos volt. www.tejpor.hu
-
macikos
addikt
Én azon röhögök, hogy 99% azt hiszi, hogy a WPC80 az egy fehérje márka!
-
Manitou
veterán
válasz szőröscica #11279 üzenetére
Mondjuk ez meg egy szójás szar.
-
cekkk
veterán
válasz szőröscica #11281 üzenetére
+1, én is inkább ilyet, mint vaterás valamit
Egyébként az a tejpor.hu oldalon lévő valami jó egyáltalán valamire?
Végül is jól levan írva, ,meg azért elég nagy haszonnal adják a Scietecet is, most az egyik nagykertől, aki most épp csődbe ment lehetett szerezni 4 kilós 100% whey isolatumon valami 16 ezerért, és ezen már mindenkinek haszna volt, -
cekkk
veterán
válasz SzlobiG #11283 üzenetére
Be lett méretve?
http://www.wheyprotein.hu/termekeink/feherjek/10-wpi.html
Érdekes, ha majd egyszer lesz ilyenre feles 20 ezrem akkor beméretek egy zsák ilyet, kíváncsiságból, de az nem mostanában leszBár a Wesslingnél vannak ezek is beméretve, de lehet azok is extra adagot vittek oda
Még Lauer Viktor is árulja Bár ő nem ettől nőtt nagyra az tuti
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz szőröscica #11281 üzenetére
Persze attól jobb. De én egyiket se venném, valamivel többért lehet venni normális minőseget is. Akinek meg annyira nincs pénze ilyesmire, az úgyse vesz semmilyet. Meg eleve nagy kiszerelésben kell venni, nem ilyen 1kg-ban amiben a legdrágább minden, de gondolom nem mondtam nagy újdonságot.
-
Zomb€€
őstag
Fú milyet diszkóizmoztam. ADT(K)A
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zomb€€
őstag
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Szegeden tudtok javasolni személyi edzőt akihez érdemes menni?
Sokadjára szeretnék nekifogni edzésnek, elsősorban fogyni szeretnék, de egy idő után mindig elfogy a kitartás és talán jobban menne ha valaki egyrészt kontrollálna és ösztönözne, másrészt mondjuk az étrendet is be tudná állítani mellé.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz szőröscica #11291 üzenetére
"Nekem is sikerült, pedig én tajgetosz pozitív vagyok."
xD Mekkora forma vagy, hihetetlen.
-
-
DarkByte
addikt
válasz runner 125 #11293 üzenetére
Ez egyébként jó hogy előjött, mert gondolkodtam rajta hogy veszek albérletbe magamnak valami edzőgépet, pl. ellipszis gépet vagy bringát. Ilyesmit hol érdemes vásárolni és milyet? A Tesco-t és társait gondolom jól teszem hogy hanyagolom ebből a szempontból.
-
Tomics
addikt
válasz DarkByte #11294 üzenetére
Szerintem a tescós szobabringa jó. Sima mágnesfékeset vegyél mindenféle csili-vili digitális ökörség nélkül. Most asszem 18 ezer a tescoban, ennyit megér. Mágnesfékesekkel nem szokott probléma lenni. Normális helyen 40-50 ezer alatt nem kapsz és ott csak a csili vili pulzusmérő 50 féle program, dizájnt fizeted meg, a működési elv (mágnesfék) ugyanaz. Ami masszívabb kategória ezeknél az 100 fölött van, abból meg veszel 5 tescós bringát.
Nyáron meg biciklizz a szabadban.
Nem kell semmi program, csak tekerj egyenletesen aerob tartományban (100-130 a pulzusod) minimum fél órákat és garantált a hatás.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
nepszter1
addikt
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz Tomics #11295 üzenetére
Edzőteremben elliptikus trénerhez volt szerencsém és azt jobban is szerettem használni mint a szobabiciklit. Intenzívebbnek is tűnt a plusz karmozgás miatt. Félre ne érts, nagyon köszönöm hogy leírtad a véleményed. De esetleg van valami ellenérv az ellipszis gép ellen? Itt például azt írják az olcsóbbak semmit sem érnek: [link] De ez meg Gyakorikérdések.hu, ami tudjuk milyen.
Például marhára nem derül ki hogy elektromágneses alatt mit ért. Mert találtam például egy ilyet [link] itt motor végzi a fokozat állítást és mágneses elvű a fékezés. Lövésem sincs már mit használtam az edzőteremben, de amennyire meg tudom ítélne az is ilyen elven működött, a vezérlő tábláról lehetett 14 fokozatban állítani a nehézséget (azt hiszem valami 8-ig jutottam vele ). Nyilván az valószínűleg nem egy 110 ezres gép volt hanem sokkal drágább.
Igazából a gond hogy ötletem sincs ezek közül a márkák közül mi az ami megbízhatónak mondható. Viszont max. 100 ezret még be is áldoznék az akcióra, ha már veszek ilyet akkor inkább olyat szeretnék ami nem két hónap után kuka. Ha kiszámolom egy évre a havi kondi bérletek is ~75 ezer forint körül lennének azon a helyen ahová jártam.Vagy teljes vakvágány az egész?
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz DarkByte #11298 üzenetére
Bazz, vaterán akasztasz egy használt 5 ezres szobabringát, a maradék 70 ezret meg elteszed nyaralásra. Jópár embernek bevált már a szobabringa itt a topikban, nem véletlenül azt javasoljuk.
Vagy kondibérletet veszel belőle, mert gondolom nem egy löttyedt alakot akarsz magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz szőröscica #11299 üzenetére
Értem. Közelítsük meg másik irányból a témát. Jó 20-25 kg súlyfelesleggel is érdemes nekimenni szobabiciklivel a témának? Illetve tegyük fel hogy veszek szobabiciklit. Csak étrenden is variálni kellene. Mit javasoltok ami nem egyből filmszakadás jellegűen más, hanem fokozatosan bevethető. (Üzemorvosom ezt például elintézte azzal hogy "ne egyen" de ez egy másik történet).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest