- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
van köztetek olyan aki pesti, és szokott futni és valamennyire is érdekli az autósport, és tudja ki volt Kesjár Csaba?
tényleg jön a tavasz, jönnek majd a pateszok
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Sotho
őstag
válasz sniphoe #11354 üzenetére
Rossz nézni ahogy tekeregnek azon a rúdon, ennek mi értelme van?
A tejpor.hu az a wheyprotein.hu illetve a tejsavofeherje.hu ottan vannak a cuccaik, szemezek egy 1 kilós wpi vel hozzákevernék 1 kiló tojásfehérjét és 1 kg palatinózt oszt meglenne a gokx egy hónapra.
sniphoe: vicces ahogy kurva komoly fejjel gyakorolják a fáramászást, ezen múlik a további életük.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Mejj-kar atta, visszatért a póver. (kiment a rúd )
-
-
nepszter1
addikt
Na akkor megint újra elkezdünk jól kajálni karácsony óta elégé lesz@rtam .
-
macikos
addikt
Nekem is kéne már alkotni valamit. December 16-a óta csak szerencsétlenkedés megy. Akkor megfáztam, aztán majdnem meggyógyultam, de szilveszterkor még jobban megfáztam. Szánalmas. Olyan vagyok most, mint Arnold Schwarzenegger, csak kicsiben
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
KOGSZ!!!
-
ForexGuru
aktív tag
-
-
Tipo16V
aktív tag
ezétt kérdeztem h ki futkározik: [link]
keresztapám az ötletgazda"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
ForexGuru
aktív tag
godnak megfeleő autó [link]
-
Zomb€€
őstag
Megvan! Ignoráljuk Kassadint míg nem tölt fel képet!
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
gooool
őstag
válasz God Vazzeg #11388 üzenetére
Itt a suliban a gépészeknek is van egy Zetorja,aminek KOX a rendszáma...piros szintén,csak panoráma üveges.
Ma bicepsz volt egyébként...Nagyon adta,a boltban a túrót nem tudtam megfogni utána xDD
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Kassadin
addikt
válasz Zomb€€ #11387 üzenetére
Eddig is ignoráltatok, szóval ez nem lenne újdonság.
Engem egyedül csak penene ért meg.Jojo: Csak neked teszek őszinte vallomást. Ezalatt az 1 év alatt körülbelül január és július között végeztem valamiféle bohóckodást, utána 2 hónap kihagyás anyagiak miatt, majd szeptembertől októberig megint valamiféle edzés, novembertől a mai napig meg megint nem edzettem anyagiak miatt. És természetesen a kajára se figyeltem oda semennyire se. Szóval tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy semmit sem tudok felmutatni, talán ez nem is meglepő. Új év, új remények, most megpróbálom tényleg komolyan venni az edzést és mellé biztosítani a kaját is, amennyire csak lehetséges. Tudod, bizonyítanom kell neked.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz God Vazzeg #11390 üzenetére
Edzés után be kell vinni némi fehérjét,ha már húst nem adnak csak mutatóban itt a fegyházban.
Üdv, Balázs
-
macikos
addikt
Kösz pateszok! Többet nem linkelek
Nem igaz mennyire összeszakadtam karácsony óta. Alig bírtam felvenni a súlyzót. Oda kell b@szni mert szánalom ami most van.
-
gooool
őstag
válasz God Vazzeg #11394 üzenetére
Így is már köszönőviszonyban sem vagyok a konyhással,mert amikor grillezett csirkemell volt a 3x-i ebéd után még egy kilót lenyúltam mikor elfordult.
De am nem hülyeség a túró ugye?Nehogy itt még kinevessetek,mert nem tudnám elviselni...Üdv, Balázs
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest