- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Ez nem a koxmátyások ide topic
-
gaborbol
őstag
Szerintem semmi bajod nem lesz a bringazastol.
Meg annyira nem brutalis a futas,100 km-t futottam az elmult 2 hetben, de azert novekszik szepen.
Kondi: heti 3 nap megmaradt, de mar csak max 30 perc nagyon intenziven, magas ismetleszam, es 6 het alatt 5 kilot szedtem fel minimalis zsir mellett. Szoval pont a forditottja jott be mint amit vartam. Illuzioim azert nincsenek, meg kb 1-2 honap es igen komolyra vallt a futas, de neked nem kell tulzasba vinned.
Ugy latszik,hogy nehogy art, de ha esszel csinalod akkor segithet is a masik sportban.
Amit linketem anno csomagot, ugy nez ki bevaltotta a hozza fuzott remenyeket, es melle a kaja is normalis maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz ForexGuru #11856 üzenetére
nem akarok én új Tóth Dani vagy Kathi Béci lenni, de a natur szintet az elvárásaim megugorják, hogy ha az izmosság mértéke a kérdés...
Tamoo&Boxer001: amíg nincs más dolgom(max. a tanulás) az életben addig miért ne akarnék maximalista lenni ?
ha meg csak a meló lesz és más nem akkor megint lesz időm... már rég elgondolkodtam, hogy kell-e az életembe komolyabb kapcsolat minden jóval\nyűgével avagy jobb-e így csak magunknak alakítgatni a dolgokat...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
Jojo5
őstag
társas lények vagyunk, de ezen felül nem töröm magam, hogy ha jön valami olyasmi akkor lesz nő, ha nem nem... nem fogom törni magam, valahogy ezt a harcolós fehér lovas szőke herceges kategóriát sohase erősítettem...
csak, hogy ha az ember így áll hozzá mint én, hogy majd lesz ami lesz, általában ez nem lesz-t szokott eredményezni szóval ez ilyen
Tamoo: miért esett volna le ? simán komolyan gondolom amikor körbenézek, hogy jobb néha kapcsolat nélkül élni... sőt rossz kapcsolat nélkül meg pláne jó élni
Boxer001: hogy, ha nem látsz" új embereket" akkor kíváncsi leszek, hogy az elcsavarás hogyan működne...
[ Szerkesztve ]
-
-
wertigo1984
őstag
és ha nem jön a Nő? -bocs ezt nem hagyhattam ki
én 29 vagyok, van melóhelyem, együtt élek egy gyermekes anyukával már lassan 6 éve, tudok menni edzeni, dolgozni, otthon tudok velük lenni, és még jól is érezzük magunkat. Azért hidd el a későbbiekben jó ja otthon vár valaki, és meg tudtok mindent beszélni, ami épp aznap történt, vagy bármi gondotok van akár egymással, akár mivel/kivel.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Ijk
nagyúr
Nem is azt mondom hogy erőltesd. Találsz olyat akinél majd úgyis bevág a villám, és akkor teljesen megváltozik a hozzáállásod.
Nem jó kapcsolat nélkül élni. Attól hogy eddig nem voltak sikereid ezen a téren, illetve gyúrás szemszögéből is attól hogy nem sikerül megfelelned az irreális elvárásaidnak, még nem kell ilyen gyerekesen állni a dolgokhoz.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
eddigi tapasztalatok alapjan, teljesen felreismerem az embert es ami ezekbol kialakult kb. csak nyug volt...
miert allnek gyerekesen a dolgokhozBoxer001: nem arrol van szo, hogy csukott szemmel jarkalok, de a bulikban nem szoktam ismerkedni mashol meg nem igen jarkalok a termen kivul...
Eagl3 orulok, hogy egyaltalan nem ismersz, de inkabb menj es csak a hasadrol szedd le a hurkat
wertigo1984 valaki csak ugy, hogy legyen valakim az ne varjon...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #11872 üzenetére
szorakozohelyre. hazibulik ritkan vannak koreimben, bar azokra se szivesen mennek, mert ha alkohol kerul hozzam akkor rendesen lekeszitem altalaban magam, szoval inkabb az edzes
wertigo1984: es itt jon a next problem, hogy nehezen csap be a villam v. hat a kemia
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
gyurmatek mellett egyszer-kétszer be lehet iktatni egy kis lazítást, nem árt. Piával tényleg óvatosan kell bánni, de szerintem az izmoknak is kell néha, hogy részegek legyenek...
tudod azért mi sem, akiknek van valakijük, azért nem fogadtunk vakságot.(#11876) Kassadin : ilyen fiatalon én is így vagyok ezzel a hülye szemlélettel...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Boxer001
veterán
Na, leszűrtem a lényeget Jojóval kapcsolatosan:
1. Boozy
2. Alkoholista
-
wertigo1984
őstag
válasz Kassadin #11876 üzenetére
a párom is mindig ezzel próbál cukkolni:"mindjárt írástudatlan leszel... töltöd a 3 x-et az aláírásod helyére" és hahotázik, mire én: "te már töltötted, ráadásul szőke Nő is vagy" na erre már csendben van.
(#11882) runner 125 : hmm ti....ketten.... ?
[ Szerkesztve ]
-
ForexGuru
aktív tag
válasz runner 125 #11882 üzenetére
te és a boozy pajtásod
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #11882 üzenetére
Igen, ez az egyetlen, ami miatt itt lehet rád emlékezni.
boozy szó bevillan és mellé ránner...nagy érdem[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz wertigo1984 #11875 üzenetére
nincs rajtam annyi izom, hogy szabadon égethessem lefele...
elégszer részegedek én le... az évi pár alkalommal télen 2 buli kötelező plusz még nyáron 2-4 és még év elején is akad néha 1-2 ...
Kassadin: pont ezt írtam, hogy a szórakázóhelyeken én sem ismerkedem házibulájba meg kevés az új arc...
runner 125: akkor a jelek szerint te vagy a 'boozy'-k mózese!
Boxer001: nah akkor te se vagy jó emberismerő, hogy ha ez jött le nálad...
[ Szerkesztve ]
-
-
Kassadin
addikt
"én azért eljárkálok néha napján meg brutálisabb szülinapokban benne vagyok, sőt csak úgy, mozi duma stb szociális dolgokban is"
Jah persze, de amikor felajánlottam, hogy menjünk el sörözni, áh nem, inkább menjünk el edzeni.
#11891: Jól van, elfogadom a hülye érveidet. Sose értettem mondjuk, miért kell detox szintre inni magát az embernek.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #11890 üzenetére
sörözni nem is járok el.
Már mondtam, hogy ha iszok akkor padlóig szoktamedzeni meg mindenki szokott járni aki ide írogat...
Tomics: ha iszok akkor nem látványból szoktam... akkor már legyen hatása...
ez a tutujgatós ivászat nem az én módszerem...[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Én mostanában minden pénteken v szombaton lekészítem magam, és még mindig getzi izmos vagyok (). Bár a piára az van írva hogy Liquid GH....
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #11897 üzenetére
kevés alvás oka egyszerű: tanulni köl', most is sikerült egy 4,6-7-es átlagot összekaparnom, meg szeretem csinálni amit tanulok.
Viszont edzeni is szeretek és kell is... ahhoz meg délután alszom általában... így az éjszaka általában 1-2 kor fekszek és 6kor már fenn kell, hogy legyek...a sok kardió oka az, hogy "zabálok", hogy legyen erőm, de nem akarok behízni, viszont szeretem is már csinálni 5-8 órában...
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
mi ez a pangás? mindenki feladta?
GZPH! addikt since 2004
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest