- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Speedhs #10543 üzenetére
Szia
Tudod-e miért hívják azokat a "szereket" táplálék kiegészítőknek? Valószínűleg azért, mert a táplálkozásodat kell kiegészíteni vele, amennyiben nem megfelelő a céljaid eléréséhez.. Mert tudod nem csak a 400 fekvő lehet ám a cél, hanem vannak olyan célok, amik miatt olyan táplálkozás lenne szükséges ami nem kivitelezhető, pl: annyi fehérje kellene amennyi mondjuk 3kg húsban van. Ilyenkor kell a fehérje kiegészítés hogy a szervezeted megkapja ami kell neki, ellenkező esetben megfeneklik a fejlődésed.
Amennyiben olyan céljaid vannak, amik kivitelezhetők ezek nélkül, akkor hajrá, és neked nincs szükséged ezekre.
Másrészt felejtsd el, hogy kevesebb valaki ha kiegészítőkkel ér el valamit, mintha anélkül
-
Ijk
nagyúr
Elüldöztétek szegény srácot
Remélem azonban sértődés helyett inkább ezt olvassa./人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Tomics #10549 üzenetére
egyébként kreatint is be lehet vinni "tisztán", marhahúsban van annyi hogyha betolsz napi 1 kiló bélszínt(6000ft/kg?) akkor az már elég nagyjából
persze ha veszel 3000ért kreatint Laci06tól(csak tőle ) az elég 1 hónapig simán
az összes milliomosnak azt ajánlom egyen bélszínt mindennap, havi 200kból ki is jönyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Speedhs
őstag
válasz God Vazzeg #10551 üzenetére
Világos, ez a 3kg húsos dolog azért durva, bár anya nem süt annyit. Na mindegy én nem támadni akartam senkit sem, de így már értem. Én úgy fogtam fel ezt a táplálékkiegészítést, kreatint, fehérjeport, hogy valamit, ami eddig volt, abból ad hozzá sokkal többet. Értitek ? Így már értem, hogy 3kg húst kéne ahhoz megenni, hogy ennyit elérj. Nem felvágózni akartam itt a fekvőtámasszal ! 2 hónapja csinálom mindennap, és igen a nyári melók miatt megy ennyi szerintem. De mindegy is én nem kötekedni jöttem ide csak normális válaszokat kapni.
Akkor azt mondjátok, hogy azért nem fejlődtem idáig, mert nem volt meg valamiből a kellő mennyiség ?
Szerk: Tomics : nem viharzottam el
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Speedhs #10555 üzenetére
Ezt olvasd el és világos lesz minden... (TÖBB OLDALAS)
PH! addikt since 2004
-
Speedhs
őstag
válasz Tomics #10556 üzenetére
Ok és thx, bár már eléggé sokat olvastam a kondiról engem inkább az ilyen láb nélküli fekvőtámasz, zászló, egykezes fekvő, 2 ujjas fekvő érdekel. ezek közül a zászló sajnos csak olyan 5 mp ig megy a 2 ujjas fekvőből megy már olyan 15, csak fáj . a láb nélküli fekvőhöz, meg fejleszteni kell a tricepszemet még.
-
Jojo5
őstag
-
Speedhs
őstag
válasz gooool #10567 üzenetére
Leírtam, hogy még nem megy, nincs meg az egyensúlyom kézenállásban, és gyenge a tricepszem. 172 cm magas vagyok, bicepszem 35 ös, 18 kg al bicepszezek, fekve 65 kg al szériázok 4x 8. Mostanság, mint írtam csak fekvőzök. Napi 400, így soknak tűnik az is. De ha felosztod pl 1 óra alatt csinálod meg, akkor már jó. Hátam sincs, ezért felhúzodzkodást is csinálok.
A láb nélküli fekvőhoz iszonyat erős tricepsz kell. Ezért a fekvőtámaszokat is leszorított könyökkel, a súlypontot a lehető legközelebb tolva hozzá ( a kezem majdnem a csípőm vonalába) .
Ja és kézen állni is tudnom kéne, de max 10 mpig megy mégA babakék szar ajtókeret tudom, hogy csúnya, de nem sokára le lesznek cserélve az ajtók+keretek
Egyébként ez a lila egész divatos, de utálom . És az emós,divat majmokat is .Lábra guggolást szoktam csinálni, de csak 45 kgal, nem akarom hogy ropogjon a térdem
Szoktam nyakra edzeni, aput megkérem, hogy adjon le pár nyaklevest.Ja igen, találtam itthon véletlen egy kis fehérjeport. Tényleg nem tudtam róla. Ezt akkor lehet használni mindenféle mellékhatás nélkül, ha utánaolvastam rendesen, és kipróbálnám ?
-
Ijk
nagyúr
válasz Speedhs #10569 üzenetére
Fekvőtámaszozással a mostani szintednél nem fogsz sokkal messzebbre jutni. Persze attól függ mi a célod, ha break táncos akarsz lenni meg egy ujjal fekvőtámaszozni akkor nem szóltunk.
Inkább olvasd el a BB-ről azt a pár oldalt , mielőtt újabb sületlenségeket mondasz./人◕ ‿‿ ◕人\
-
gooool
őstag
válasz Speedhs #10569 üzenetére
Igen,ezek eléggé összetett gyakorlatok,ide kevés a sima kondizgatás,nem árt a szertorna sem...(tapasztalat...hiába járok edzeni lassan 1 éve,amikor 3 hónapja részt vettem az első tesifakton hát csak néztem,hogy mi meg hogy... )
Szinte hasonló paraméterekkel rendelkezem én is,csak mondjuk 3,4 centivel magasabb vagyok,meg a karom nagyobb másfél centivel,de ez most mellékes.
Napi 400 fekvő nem sok,én is csináltam már 424-et órán belül,csak úgy kedvtelésből.
Ahhoz a fekvőhöz meg az egész test kell,hátizmok,minden...
Kézenállásnál meg a tested próbáld teljes egyenesben tartani,ne álljon ki semmi ha valaki mondjuk oldalról néz Téged.
Guggolást meg nyugodtan nagyobb súllyal,45kg nevetséges,főleg ha már így néz ki a felsőtested.A videóhoz:
Gyújtsd fel gyorsan azokat a csúnya ajtófélfákat és lőn világosság.Ijk:
A break tánchoz is sokkal több minden kell,de psszt...[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Ijk
nagyúr
válasz gooool #10575 üzenetére
Én azért megnézném azt a 45kg-os guggolást is
Egyébként tényleg lassan nyitni kell egy atlétika, szamba, break, fegyencedzés, 0 kezes fekvőtámasz, harcos topikot gyűjtőhelynek.
Speedhs: Képzeld már el ha te meg tudsz valamiből csinálni 400-at az egy bizonyos szint felett hogy stimulálja az izomzatod hogy fejlődjön? Mondjuk 1 óra alatt nem nagy ügy megcsinálni, ha meg 15 perc alatt tolnád le, az felérne egy kardió edzéssel.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Speedhs
őstag
Persze, elolvasom, de most megyek még fekvőzni, meg filmezek utána. Már nincs kedvem gép előtt ülni és a kis betűket hajkurászni, mert a kettős látásom miatt fáj a fejem tőle :/
Ezt hogy érted, : "a mostani szintednél nem fogsz messzebb jutni " ? Jól értem, hogy csak akkor fog nőni az izomzat, ha van miből dolgozni ? Ergo szednem kell valamilyen táplálékkieget, hogy hízzak. Ha híztam, akkor azt a felesleget átdolgozza a szervezetem izommá . Nőni fog a teljesítményem is ?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Elég már a sok hülyeségből.
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Ha feltöltötte az elemeket a gép, akkor lesz videó még este vhogy. a guggolásról, fekvenyomásról stbről. Kötekedők meg nem érdekelnek, mondom, hogy nem vagyok már 3 éve az edzőterem rabja, le lehet szállni rólam Nemrég kezdtem el a fekvőzést, kondizást oda len ( igaz ezt nem nagyon )
-
kovsol
titán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest