- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Spancer RE #3389 üzenetére
A CD-t nem felejtetted el berakni? Nálam az volt a bay. Egyébként én is szoktam SA-MPzoni.
Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Nincs 5letetek, hogy hogyan lehetne feltörni a SA-MPban 1 jelszót? A Bicikli Szerverben nincs sose admin és én akarok rendet termteni, mer má mozdulni se lehet a sok minigunos halhatatlan hülyegyerektől.
[Szerkesztve]Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Hír: Bejelentették, hogy hamarosan megjelenik a SA-MP 0.2 [link].
-
Yeti910331
aktív tag
Tegnap addíg olvastattam a lemezt, amíg fel nem ismerte és végeztem 1 full telepítést, úgyhogy már dvd nélkül is megy a gém.
Telepítettem 1 emeletes buszt és nagyon bejön. Akit érdekel, [link] innen letöltheti.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Nem bizti, hogy sokat tudok majd jáccani vele, mer beszart a cd-rom és nem olvassa be a dvd-ket.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz .:Kristian:. #3374 üzenetére
Nem. A csoda nem történt meg (tvábbra is szaggat), de működik. Csak annyi volt, hogy elfelejtettem berakni a CD-t.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #3372 üzenetére
Bocs, hogy ilyen sokat írok eccerre, de visszaszívom, mer mégis működik, csak CD kellett hozzá.
És aki szeretne vagy szeret multizni, annak ajállok 1 jó progit (de lehet, hogy már sokan ismerik): TeamSpeak [link].Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Mégse megy a multi! A szinglpléjer hibátlan, de a SA-MP -nál 'a windóz hibát észlelt' hibaüzenettel kidob a játékból a betöltés előtt.
-
Yeti910331
aktív tag
Csodával határos módon megjavult a SA.
Szomorúan látom, hogy elég kevés magyar játékos van fent a SA-MP -on. Na mivan? Kitaláltak 1 jobb multi módot? Megjavult a San Andreas-om, úgyhogy gyerünk jáccani.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz .:Kristian:. #3367 üzenetére
De gyenge a gépem és a legszarabb felbontásba, grafikába is szaggat. Új gépet venni meg nem tok csak úgy (gyűjteni kell rá és jövő karácsonyra már full-extrás configom lesz). Addíg be kell érnem régebbi játékokkal.
-
Yeti910331
aktív tag
Én akárhogy nyomkodom a numerikus billentyűket (táncol is a kocsi rendesen), sehogy se akarják elfogadni a lowrájderes figurák (mindíg akkor nyomom a gombot, mikor a körbe ér a nyíl). De már nem is tok vele jáccani, mer beszart. Lehet, hogy azér nem fogadja el mer szaggat a játék.
-
Yeti910331
aktív tag
Magyar San Andreas Multiplayer Kupa 2006 [link].
-
Yeti910331
aktív tag
válasz .:Kristian:. #3304 üzenetére
LOL.
Azelőtt tökéletesen működött a telepítés.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
VÉSZHELYZETBEN VAGYOK, LÉCCI SEGÍTSETEK!
Nem tudom megnyitni a gta3.img fájlt. Mindíg ez a hibaüzenet jön elő:
Error: Unable to find DIR file. [C:\p.files\r.games\gtasa\models\gta3.dir].
Ez a hiba a játék ujratelepítése után is így maradt.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Viktor0610 #3241 üzenetére
Új kocsik berakása a játékba, nem warez...vagyis te nem erről beszéltél, hanem a linkről. Ugye? Az új autók letöltése teljesen legális. Ha van GTA-d, te is próbáld eccer ki (megéri).
És ha már megint az autóknál tartunk, akkor nekem lenne szükségem párra. Pontosabban 80-as évek beli (tunning nélküli) európai és amerikai autókat keresek.
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Az lenne a kérdés, hogy ki telepített már csuklósbuszt a játékba? Egyszer-kétszer megpróbáltam telepíteni egy párat több-kvesebb...inkább kevesebb sikerrel. Próbálkoztam IMG Tool-al és San Andreas Mod Installer-el, nameg persze minden paramétert átírtam a radme fájlok szerint a játék fájljaiban, de nem működtek a buszok (lefagyott a gém). Lécci adjatok 1-2 linket csuklósbuszokhoz (lehetőleg olyat, amit sokaknak sikerült sikeresen telepíteni) és mondjátok el mi a trükkje, hogy ne faggyon. Mellékesen az Ikarus hibátlan lett, de a modernekkel volt mindíg ilyen probléma.
Előre is kösz a segítséget.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz R.Carlos #3232 üzenetére
Jelenleg 3 féle multi progit ismerek a SA-hoz. Az egyiket (gtaTournament) semmiképpen se ajánlom. Ha versenyezni akarsz, töltsd le az MTA:SA 1.1.1-et[link], de ha öldököni szeretnél, azt a SA-MP-al[link] teheted, benne a legjoobak a SanFierroTDM módos szerverek (csapat játék minden szerverbe), nameg be lehet szállni utasként a kocsiba a G betűvel. Könnyű felismerni a magyar szervereket a ,,[HUN]'' előtagról.
És létezik egy 2Player Missions mod is (valami ilyesmi neve van), amiben a rendes játékot nyomod ugyanarról a gépről 1 másik taggal (osztott képernyő)(2 egér meg billentyűzet kell hozzá).
-
Yeti910331
aktív tag
válasz GameSpy #3228 üzenetére
Végre egy becsületes ember aki nem öldököl a csíttel. Én csak külföldi (főleg amerikai) szerverekbe csítelek, mer bosszút állok, ugyanis sok helyről bannoltak már, mert magyarul beszéltem.
Akkor azér nincsenek fent, mer suliba vannak. De mint mondtam az előző hszban: ,,beteg emberek''. Vagy csak itt Csömörön van járvány?Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Kb. 6-15ig nincs magyar a SA-MP-on. És halálra unom magam. Nem hiszem, hogy a többi beteg srác nem ül le délelőtt a géphez. Vagy csak én vagyok beteg?
-
Yeti910331
aktív tag
A SA támogatja a kormányt? Mert a VC még a gamepad-ot se.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz JoKeRBoY #3159 üzenetére
Jelenleg ezek a szerverek mennek (mind magyar):
85.90.162.15:7777 : ez egy éjjel-nappli szerver,
213.222.129.235:7777 : azt hiszem ez is éjjel-nappali, de kevesebben szoktak lenni rajta,
195.70.38.105:7778 : és erről semmit se tudok, csak jelenleg fut (tuti, hogy nem éjjel-nappali). Ritkán fordul elő, hogy Magyar szerveren éjszaka is lennének, úgyhogy nappal próbáljatok játszani lehetőleg a jó társaság érdekében.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz .:Richie:. #3145 üzenetére
Ja és van egy hawerom, aKI ugyanilyen. Az összes játékát végigvitte. Na és miért? Mert nincs nete és több ideje van játszani.
-
Yeti910331
aktív tag
Ki ért a s0beit cheatprogihoz?
-
Yeti910331
aktív tag
Gyertek SA-MP -ba multizni! 87.97.86.42:7777 az szerver IP -je (öcsémé).
-
Yeti910331
aktív tag
Érdekelne, hogy honnan lehet letölteni cheat progikat a SA-MP -hoz.
Előre is kösz.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Érdekelne, hogy milyen config szükséges ahhoz, hogy 1600x1200x32, Visual FX Qualify:Very High, Draw Distance:max -ben nyomathassam a játékot (egyszer kipróbáltam és nagy élményben volt részem).
Előre köszi.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Két mod nem mindíg lehet fenn, van amikor elfogadja a játék, van amikor nem.
(Már tapasztaltam, nekem is sokszor fagyott, amikor két vagy több mod-ot akartam felrakni.)
De ha akarsz akkor próbálkozzál, egyesek szerint jól kéne működnie, mások szerint ez nem igaz és lehet, hogy nekem azért fagy mert másolt játékom van vagy mert crackelés után telepítem a mod-okat.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
válasz meat grinder #2838 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy még crack-elés előtt kell felrakni?
-
Yeti910331
aktív tag
Ha már a multiplayernél tartottam akkor azt kérdezem meg, hogy hogy a f*szba van az, hogy a gtaTournament 0.3c mindíg fagy nekem (az MTA-nak semmi baja nem volt) ?
-
Yeti910331
aktív tag
Hát mondhatom nagyot csalódtam ebbe az MTA:SA -ba.
Csak versenyezni lehet benne.
Semmi Stunt vagy Deathmach!
Szóval az MTA:VC -hez képest ez egy nagy rakás sz*r!!!Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Megjelent a 'Multi Theft Auto San Andreas r1'!
Már csak az a kérdés hogy honnan töltsem le, mert sehol nem találom?
Eddig csak videókat néztem róla és tök király!
Talán ez nem fog annyiszor fagyni, mint a gtaTournament.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
A téma megy a szemétbe, ugyanis kipróbáltam a 'MTA VC'-t és sokkal jobb, mint a 'gtaT SA'. Sok különbség van bennük, pl.:
GTASA: nem lehet gyilkolni (nincsenek fegyverek), állandóan fagy
GTAVC: lehet gyilkolni (vannak fegyverek), alig fagy
Ajánlom mindenkinek és ha multiról van szó, akkor jöhettek a 'Vice city multiplayer'-be: [link]
Ajánlom a 'Multi Theft Auto 0.5' -öt.
Have Fun!Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
A más és az én szerveremben nem jelenik meg ez a menü (csak a Playground szerverben). Ha ez vmi mod akkor mi a neve?
Mindíg ezzel a hibaüzenettel lép ki a legtöbb szerverből nekem. Mi lehet ez?
(gtaTournament 0.3b multiplayer progi)
Kösz a segítséget.
-
Yeti910331
aktív tag
GTAT 0.3b multiplayer progim van, hogy lehet benne fegyvert szerezni és miért nem hal meg a másik kliens ha elütöm?
-
Yeti910331
aktív tag
Aha és nem tudjátok honnan lehet letölteni?
Na meg ajánlanátok 1-2 tuti GTA-s oldalt, mert a gtaonline felújítás alatt van és a másik kedvencem a gta hacksite sem működik a gta.lap.hu pedig már megszűnt és a googlén nem találok olyan yó oldalakat.
Kösz a segítséget.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nem tudjátok véletlen, hogy csináltak-e a játékhoz régi verdákat? (Trabant, Lada, Polski, Wartburg, Dacia)
Kösz a segítséget.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- Villanyszerelés
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest